mandag den 24. november 2008

Nyeste køb

Jeg har søgt lidt rundt på trendsales efter palliet-ting, og faldt for denne fine palliet-vest fra H&M. Den er i virkeligheden sort og blev min til den nette sum af 120,-. Så nu glæder jeg mig til at modtage den og se den på!

(Foto www.trendsales.dk)

torsdag den 20. november 2008

Elf-yourself

Husker I de dansende alfer fra sidste jul? De er tilbage, her til morgen fik jeg min første dans tilsendt af min veninde og jeg synes stadig de er lige sjove! :-) Gå ind på elfyourself og lav en lille dansevideo med dine venner og familie.

mandag den 17. november 2008

Avismand

Den danske kvindelige kunstner med det fine navn Gugger Petter har været så heldig og dygtig, at hun får et af sine værker udstillet i det hvide hus. Værket forestiller ingen mindre end USAs kommende præsident Barack Obama. Det fede ved portrættet er, at det udelukkende er fremmstillet af aviser. Fire styks søndagsaviser vel at mærke ifølge DR nyhederne :-P

(Foto www.flickr.com)

søndag den 16. november 2008

Palietter

Som pigerne bag bloggene Tinas ting, Fierce og fattig på SU! og Mode Med Mere er jeg også så småt blevet bidt af en gal paliet. Her er mine favoritter fra Asos. Vest til 155,- og festlig hue til 124,- der ville være rigtig fine til julens festligheder.




(Fotos fra www.asos.com)

En kærlighedshistorie

Denne weekend har jeg haft besøg af min søster. Vi har hygget med bla. koncert og shopping i Kolding. Vi elsker begge at kigge i genbrugsbutikker, så det gjorde vi i stor stil. I en af disse butikker var jeg så heldig at gøre et kup, der kræver en lille forhistorie..

For et par år siden forelskede jeg mig i et par skindstøvler fra Mimic. De kostede 1000,- hvilket var for dyrt for mig. Så jeg ventede og ventede og gik tit ned og besøgte dem i butikken. Endelig en dag blev de sat ned og jeg slog til. Så blev det os to. Vi passede perfekt sammen og fulgtes ad til mange lejligheder - tiden gik dog og støvlerne blev efterhånden beskidte og meget slidte under sålen. Tilsidst haltede jeg nærmest med dem på, da den ene sål var blevet mere trådt ned end den anden. Så var det i lørdags jeg fandt de selv samme støvler, helt ubrugte og i min størrelse i en genbrugsbutik til kun 100 kr! Hvor heldig kan man være :-)

torsdag den 13. november 2008

Happy x-mas

Julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt - jeg har her fundet nogle bud på, hvad der kunne være ønskværdigt dertil. Priserne ligger mellem 186,- og 464,-


(Fotos fra www.asos.com)

torsdag den 6. november 2008

Centimetermål

Synes lige jeg ville blogge disse fine accesories, broche og hårbøjle fra Asos til 114,- og 139,-. Med lidt fingersnilde og et målebånd ville man måske også kunne lave dem selv!

onsdag den 5. november 2008

Happy New Year

Jeg har siddet på skolen det meste af dagen, så da jeg kom hjem, fik jeg lyst til at lave noget helt andet end skolearbejde. Jeg fandt denne fine kjole og blev inspireret til at style det perfekte nytårsoutfit, her er resultatet. (se bort fra den lyse paryk :-)

Guld hårpynt fra ASOS - Sort/hvidprikket butterfly fra Urban Outfitters - Stropløs mettalic-grøn kjole, palliet leggins og guld flats fra Topshop.
(fotos www.asos.com, www.urbanoutfitters.co.uk, www.topshop.co.uk - redigeret i Photoshop)

tirsdag den 4. november 2008

007

På fredag skal jeg til fødselsdags-cocktail-singstar-party med James Bond tema. Kjolen har jeg, men mangler sko, og synes disse fra H&M til 298,- ville være det ultimative prik over i´et.

(Foto www.costume.dk)

søndag den 2. november 2008

Nelly

På min veninde Annes blog, kan man idag se en guide til de netbutikker med tøj og accesories hun oftest bruger. Jeg kendte ikke siden Nelly, så gik straks derind og snusede rundt. Der er rigtig mange mærker på siden, så den kan umiddelbart godt virke lidt uoverskuelig og mange af varerne er for dyre til min pengepung. Men jeg synes også der var en del fine ting. Især er jeg vild med denne kattekjole til 486,- fra mærket Mina UK.

(Foto www.nelly.com)

Fløjser #2

Asos er der et hav af forskellige sløjfer, her er mine personlige favoritter.

(Fotos www.asos.com)