lørdag den 27. december 2008

1. juledag

Her er et billede fra 1.juledag, hvor der er tradition for party uartig, i byen jeg kommer fra. Nederdelen er den jeg tidligere bloggede om, og så kan man også skimte den røde hjertering, jeg var så heldig at få i julegave.

onsdag den 24. december 2008

Rigtig glædelig jul!

Idag vil jeg bare ønske alle en rigtig god jul! Sådan ser vores træ ud i år, vi har prøvet noget nyt med både hvide og røde lys. Det er lykkedes mig at blogge hver dag i december, som en slags kalender. Så må jeg se om jeg kan holde stilen nogenlunde i det nye år. GLÆDELIG JUL!


tirsdag den 23. december 2008

Glædeligt gensyn

Idag har min søster og jeg været på hyggelig jule-shoppetur til Aalborg. Det er længe siden jeg har været i min gode gamle yndlings H&M der i byen, så der røg lige en lille smule i mit indkøbsnet. Bla. en sort højtaljet blondenederdel, som jeg har planer om at bruge jule- og nytårsaften. Den er rigtig fin og var ovenikøbet sat ned med 70% :-D

Skal nok blogge et billede senere..

mandag den 22. december 2008

Firmajulegaven

Igår kom nyheden frem, om de svenske toldere, der fik en fake ipod i firmajulegave, endda med toldvæsnets logo indgraveret - rimelig sjovt synes jeg :-D

Læs mere her: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/12/21/141119.htm?rss=true

søndag den 21. december 2008

Oh crystal ball - chrystal ball

De sidste par dage, skulle åbenbart stå i musikkens tegn for mig. Igår var jeg så heldig at finde Keane cd´en - under the iron sea, sat ned til kun en flad tyver! Så det var et dejligt kup :-D

lørdag den 20. december 2008

Gaveregn

Jeg er hjemvendt fra Haderslev til Vendsyssel her i julen. Da jeg kom hjem var der to forsinkede fødselsdagsgaver til mig :-D

Moi Caprice - once upon a time in the north og
Choir of young believers - this is for the white in your eyes


fredag den 19. december 2008

Only you

Forleden dag prøvede jeg denne jumpsuit fra Only til 299,-. Jeg er vild med småblomstret stof og synes den har en fin facon.

torsdag den 18. december 2008

Julen står for døren

Idag er der under en uge til jul og jeg har fået ferie. Senere skal jeg i kirke med efterfølgende glögg på skolen, så står den på mini-housewarming og derefter julefrokost/party uartig - det skal nok blive godt :-P

Hele december har jeg haft denne fine julekalender med et thebrev fra hver dag. Synes det er sådan en fin idé, og jeg har tit haft et brev med i skole - hyggeligt. Jeg har fået den af min mor, der har købt den i en helsebutik i Flensburg, men måske man også kan være heldig at finde den i DK.


(jeg undskylder billedkvaliteten, det er ikke fordi jeg har rystehånd:-)

onsdag den 17. december 2008

I wish

Da jeg tjekkede min google-reader, så jeg på Charlotte D´s blog at BeatyBay giver 20% rabat hvis man skriver koden GLAMOUR. Jeg har tidligere handlet på siden og været meget tilfreds med den. Den britiske pund er lav for tiden, så det kunne være meget fristende at benytte sig af dette tilbud!
Jeg må nok desværre holde mig i skindet, da jeg har meget lavvande i kassen. Men skulle jeg købe noget ville det være: Alterna conditioner til krøllet hår, Bed Head Body Scrub med oatmeal cookie duft, Bed Head eyeliner og I.D. Bare Minerals pudder-conditioner. Alt dette vil kunne blive mit til den nette sum af 425,- incl. porto...

tirsdag den 16. december 2008

Cripple and the starfish

Til jul ønsker jeg mig musik med Antony and the Johnsons. Her er en af mine yndlingssange i en fin version med orkester.

Antony and the Johnsons - Cripple and the starfish

mandag den 15. december 2008

Endnu mere hårpynt

Så har jeg igen været igang med hårpynten. Endnu en julestjerne, men nu med indbygget målebånd. Den er inspireret af stjernen fra Asos, som jeg tidligere har blogget. Den blev ret fin synes jeg :-P


Er du interesseret i en lignende, kan du sende mig en besked, så finder vi ud af en pris.

søndag den 14. december 2008

Spinning time

Hos Urban Outfitters kan man få dette sjove vægur til 30 pund. Jeg synes det er en rigtig fin idé, og da jeg har en del LP´er, tænker jeg, om jeg ikke selv kan kreere et lignende, bare jeg får fingre i et par visere med bagstykke? det må afprøves..

lørdag den 13. december 2008

Anbefaling

Interesserer du dig for genbrug, mode, bolig og indretning, er Underbaraclara bestemt et besøg værd. Her er et eksempel på et af hendes mange flotte billeder.

(foto http://www.folkbladet.nu/?cat=89)

fredag den 12. december 2008

Mere hårpynt

Igår fik jeg lavet endnu et hårspænde, denne gang med en "ufærdig" rød pon pon. Hertil skal der bruges 1 spænde, 6 små stofkugler, pap og garn.

torsdag den 11. december 2008

Julestjernen

Igår havde jeg to veninder på besøg til en hyggelig håndarbejdsaften. Vi lavede primært julestjerne-spænder. Her er min den ene i lidt kraftigt blåt bånd. Har du mod på stjernerne, er alt hvad du skal bruge til 1 stk:
1 spænde, 2 meter bånd, nål, tråd og et strygejern til folderne.

onsdag den 10. december 2008

Har i bemærket..?

Min far gjorde mig den anden dag opmærksom på en negativ ting angående Asos og deres kursberegninger. Herunder kan I se et eksempel på det.. Første billede viser en kjole til 17.62 pund. I danske kroner beregner de det ud til 174.54. Men går man ind på konverteringssiden XE beregner den det til kun 149,47 dkr. Der burde vel ikke være forskel?!



Bloggerinden Tina har gjort mig opmærksom på, hun når hun handler vælger pund som valuta og derved ikke får trukket de ekstra penge.

tirsdag den 9. december 2008

I wish

Her er et andet bud på to julegaveønsker fra min side.. Det er to stykker tøj, der ville være fine sammen og hver for sig. De har begge mange muligheder for at blive stylet op til fest eller også bare være et festligt indslag sammen med mere neutralt hverdagstøj.
Mørkeblå flæsenederdel H&M til 298,-


Sort pallietjakke fra Asos til 388,-

mandag den 8. december 2008

Pizzaface

Idag vil jeg gerne blogge en opskrift på et nemt og SU-venligt aftensmåltid med mulighed for rest til madpakken dagen efter :-P Retten er ikke særlig fancy, men smager fint og er nem at lave.

Du skal bruge:
3 stk. grove pitabrød - 1 ds. tomatpuré - 3 skiver ost - 12 pepperoniskiver - 6 jalapenoskiver - 1 dåse ananasstykker - 6 små tomater og oregano.


Smør pitabrødene med tomatpuré. Dæk med ost og oregano. Og fordel resten af ingredienserne på de små pizzaer.


Bages i ovnen i ca. 20 min ved 225 grader - og voilá! nemt og hurtigt

søndag den 7. december 2008

Paliet-party

Går du og leder efter en palietkjole til nytår, er der mange at finde på forever21. Desværre kommer der told oveni når man bestiller der, men til gengæld er kjolerne rimelig billigere. De udvalgte nedenunder koster mellem 135,- og 235,- Jeg synes den midterste er virkelig fin.

lørdag den 6. december 2008

I wish

Her er et godt bud på nogle af mine juleønsker. På sagenbutik kan man købe smykker lavet af gamle spisestel. De er slebet til i enkle former og jeg synes de er super fine. Favoritten er nok hjerteringen.

fredag den 5. december 2008

Julegejl

Den første december pynter jeg altid op i hele hytten. Jeg har efterhånden fået samlet mig en del julepynt sammen. Mit favoritpynt er gamle julekugler i forskellige former og farver. Jeg har arvet lidt, og købt resten i genbrug, på qxl og ebay. Idag var jeg så heldig at falde over 10 styk julekugler til 7.50 i en af Haderslevs utallige genbrugsbutikker. Her er den fineste, i en mørkrødlig nuance og med speciel facon.

torsdag den 4. december 2008

Fifty fifty

Idag er jeg lidt træt af mig selv og lidt stolt af mig selv. Træt fordi jeg har brugt ugen på en skoleopgave, jeg skal fremlægge imorgen, der ikke er blevet tilfredstillende. Men stolt fordi jeg idag, da jeg kom hjem fra skole, bestemte mig for at starte på at bestille julegaver og fik bestilt hele 10 styks fine af slagsen, til venner og familie - herligt :-)
(Desuden er jeg lidt stolt fordi det indtil videre er lykkes mig at skrive et indlæg hver dag i December indtil jul, som er min plan :-)

onsdag den 3. december 2008

En billig fornøjelse

Jeg bryder mig ellers ikke om at være en copycat. Men må indrømme at jeg, inspireret af min veninde Annes blogindlæg, købte akkurat samme kjole som hende. Den var på tilbud hos Inwear, på hjemmesiden er der fri fragt for tiden, og oveni var der en rabatkode i denne måneds Woman-magasin dertil, så det endte med denne fine sag blev min for kun 50 kr! ( Det skal lige siges vi bor i hver vores landsdel, så det er ikke sådan vi møder op til fest i samme dress :-)

tirsdag den 2. december 2008

Julebazar

Ved du ikke hvad du skal tilbringe weekenden med, er her et godt forslag:


Jeg regner med at tage et smut derhen og se om jeg kan finde nogle fine gaver.

mandag den 1. december 2008

Set hos Asos

VAT reduction

From Monday December 1st 2008 we have reduced our selling prices in line with the reduction in VAT rates from 17.5% to 15%. These changes have been applied automatically to the price advertised with the product and have also been applied to our delivery charges.

Så er der (næsten) ingen undskyldning for ikke at bestille noget fra Asos længere ;-P