tirsdag den 28. april 2009

BikBok

Normalt vil jeg ikke beskrive BikBok som min stil, men på hjemmesiden har jeg fundet disse 2 ting, som jeg synes vil være rigtig fine til sommer. Halskæden er jeg især vild med, og mon ik´ man kunne male den i en sjov farve?

(Fotos: www.bikbok.com)

mandag den 27. april 2009

Gypsy Girl...

det er lige mig! Især de sorte lædersandaler er jeg ret interesseret i. Alt nedenfor er fra Asos. (Klik på billedet og forstør, så kommer farverne mere til deres ret)


(Foto: www.asos.com)

lørdag den 25. april 2009

Hårgejl

Så er det ved at være tid til jeg skal have anskaffet mig noget nyt shampoo + "krøllehårprodukt". Det seneste mærke jeg har afprøvet er Tigi Bed Head og Tigi Catwalk. Produkterne har været helt ok, men jeg vil alligevel gerne se om jeg kan finde noget bedre passende til mit hår. Denne gang blir det Redken Fresh Curls serien fra Strawberrynet. Håber jeg blir glad for den. Har I erfaringer med mærket??





(Foto: www.google.dk)

lørdag den 18. april 2009

Seneste fangst

I Kbh. fik jeg shoppet forskellige fine sager. Her ser i min nye fingerring fra H&M samt kjole fra Gina Tricot. Derudover købte jeg i H&M en stribet tanktop og i Zara et par rigtig fine rødlilla "slaskebukser", som jeg desværre ikke har billeder af. Sagerne kostede mellem 30,- og 179,- så det var studievenlige priser.


(Billeder: privat, www.ginatricot.com)

Back in town

Nu er jeg hjemvendt til min hybel, efter en god københavnerstudietur. Jeg har en mærkelig last, der virkelig får frit lejde når jeg kommer til Hovedstaden. Nemlig kendisscouting! Jeg elsker at spejde efter "celebs"på gaden, men er ikke typen der går amok, glor og ber´ om autografer - bare rolig :-P Her er hvem jeg så...


(Billeder www.google.com)

mandag den 13. april 2009

Walk down memory lane

Husker I denne her? Fandt den på youtube og blev med det samme suget tilbage til 7. klasse og ungdomsklubben :-P

Humleridderne - Min mælk

Påskeplim

Påsken er ved at være ovre. Jeg har haft en super hyggelig ferie. Først med et smut i Nordjylland, senere kom min familie på besøg hernede hos mig, og tilsidt har min veninde aflagt mig visit i et par dage :-D

Her ser i mit påskepynt. Fine 60´er plastikæg fra diverse genbrugsforretninger, med og uden skal/kylling..


(Billeder: privat)

onsdag den 8. april 2009

Sommertid

Uh - jeg synes der er meget fedt sommertøj hos Asos for tiden. Her er alle mine favoritter, ingen af dem koster over 400,-. Jeg kan se jeg til sommer vil rende rundt i buksedragter med bånd i håret, gladiatorsandaler, en frisk bikini under og ikke mindst æblesolbriller :-P (klik og forstør)


(Billeder: www.asos.com)

lørdag den 4. april 2009

Stjernestøv


Uh, jeg kunne godt tænke mig at svanse rundt i de her eventyrlige koralfarvede flats med stjerner fra Topshop.

(Billede: www.topshop.com)

Ginas sommertøj

På min kommende Københavnertur vil jeg også gerne et smut i Gina Tricot. Jeg vil se efter disse to sommerlige ting.

(Billeder: www.ginatricot.dk redigeret i Photoshop)

Bak mig op

Idag vil jeg gerne vise en serveringsbakke jeg fandt i en lokal genbrug for et par uger siden. Jeg synes det grafiske mønster derpå, der ligner det er lavet i korssting, er rigtig fint.

(Billeder: privat)

onsdag den 1. april 2009

Kom ind


I Urbanoutfitters vil jeg kigge efter de her fede bogstaver.. Især er jeg vild med D´et med torskerogn :-D

Kjøbenhavnertur

Efter påske skal jeg på "skoleudflugt" til København, hvor vi bla. skal se Louisiana og besøge Dansk Design Center. Jeg håber der blir tid til en tur i Topshop hvor jeg vil kigge efter de her ting..





(Billeder: www.topshop.com)