lørdag den 30. maj 2009

Jumping suits



Jeg kiggede lige Asos Magazine igennem og faldt over disse to jumpsuits. Så vidt jeg kan se, koster de henholdsvis 40 og 35 pund. De skulle snart komme til salg på sitet. Jeg synes de begge ser ret fine ud, men skulle jeg vælge, blev det nok den cool spraglede, måske den anden ville få et lidt for højtideligt look for min smag.

(Foto: www.asos.com)

fredag den 29. maj 2009

Ordentlige sushi-basser

Se lige hvad jeg har lavet til mig selv til aften - jeg er stolt :-)

Nittesandaler

Synes egentlig de her sandaler til 179,- fra H&M er ret fine. Men bryder mig ikke om blandingen af guld og sølv, for min skyld måtte det gerne have været enten eller. Hvad synes I?

(Foto: www.hm.com)

torsdag den 28. maj 2009

What to do?

Nu er mine goodies nedenfor bestilt fra Asos, og jeg glæder mig til at modtage dem :) Men så var det så lige, at jeg fik lidt penge fra noget pensionshalløj, så er meget i tvivl om jeg skal smide kjolen ovenover med i ordren (hvis det overhovedet kan lade sig gøre), men syns den er så fin med draperinger og lommer og så er den sat ned til kun 143,-... hmm må hellere styre mig :P
(Fotos: www.asos.com)

onsdag den 27. maj 2009

What to wear

Om et par uger holder mine forældre sølvbryllup, og jeg aner ikke hvad jeg skal have på. Jeg overvejer kraftigt at bestille noget blandet guf fra Asos, men har et stort problem med at begrænse mig. Igår fik jeg indkøbslisten reduceret fra 2500 til ca. 1000 (som I kan se nedenunder) men det er stadig for meget, jeg blir´ nødt til at skære yderligere i den :/ men hvad kan undværes??
(Klik og forstør)
Idag prøvede jeg denne kjole fra Only til 160,- den var helt ok, men alligevel bare ikke helt speciel nok, så jeg må ha´ den på stand by, og snuppe den hvis jeg ikke finder andet.

(Foto: www.asos.com, www.only.com)

Uhmm

Må jeg anbefale de økologiske spicy falafler af mærket Nutana fra Netto. De er nemme at tilberede, billige og lækre, f.eks. med en gang salat - hvad kan man ønske mere?
Har nogen prøvet de to andre varianter??


(Foto: www.netto.dk)

tirsdag den 26. maj 2009

Shine shine shine

Igår hørte jeg for første gang denne fine sang, jeg synes beatet er super fedt og tror nok den skal blive en del af mine sommerhits. Jeg klikkede ind midt i det sort hvide i videon og blev helt forvirret, da der forneden stod, den var lavet i dette årti :-)
Ps. læg mærke til den sjove måde hvorpå hun siger temporary..

Laura Izibor - Shine

Av for snøren

Forleden dag havde min veninde de smarte sandaler på til venstre fra Bianco. Jeg syntes de var rigtig fine, men for det første er det ikke så fedt at være copycat og for det andet koster de 700,- som jeg ikke har råd til.

Idag faldt jeg over sandalen til højre fra Asos. Den er også rigtig fin med åbning for og bagtil, snøre og koster kun 220,- men så var det jeg fik øje på selve hælen, øv! den er altså ikke lige min smag, kunne den ikke bare have været amindelig..


(Foto: www.bianco.com, www.asos.com)

Mere genbrugsguld

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at vise den her lille taske/kurveting med små citroner, som jeg fandt sidste weekend i en genbrugsbiks i Hjørring, på jagt efter tøj til karneval i Aalborg.

(Foto: privat)

Genbrugssnuden

Idag har jeg været på genbrugsshopping i Haderslev, hvor jeg fandt de her fine stiletter. Jeg faldt for det vinrøde ruskindsagtige stof og sløjferne på snuden. Derudover købte jeg to bøger af Dea Trier Mørch og en fin plastik hjerteæske, som jeg har kigget efter et stykke tid. Den samlede pris blev 45 kroner, så kan min tegnebog lige følge med :-P


(Foto: privat)

mandag den 25. maj 2009

En farverig tid

Ville lige vise de her fine armbåndsure fra Asos til omkring 425 kr. Synes farverne er rigtig fede, især på nr. 2 fra højre i pastel.

(Foto: www.asos.com)

tirsdag den 19. maj 2009

Lokalpatrioten


Åh det varmer mit nordjyske hjerte, når jeg helt hernede i Sønderjylland finder Hirtshals Mælk hos Rema1000!

mandag den 18. maj 2009

Kitsch når det er bedst

Er det mig eller er det her billede fra MosterAnne til en flad halvtredser ikke for sjovt?! Overvejer kraftigt om pudlen med regnfrakke skal pryde min væg :D

(Billede: www.mosteranne.dk)

mandag den 11. maj 2009

Legetøj..

Se lige en fin playsuit. Den ville jeg gerne drøne rundt i til sommer. Den fås hos Rarefashion, som jeg fandt via bloggen Tinas Ting og koster omkring 240,-.

(Foto: www.rarefashion.co.uk)

MosterAnne

Jeg har blogget om siden før, men vil gerne reklamere for second hand webshoppen Mosteranne endnu en gang. De har super mange sjove og kitchede ting og får tit nye varer. Nedenfor ses et lille udvalg af de fine sager. (Klik og forstør, så blir farverne bedre)


(Foto: www.mosteranne.dk redigeret i photoshop)

ALDI sparetip

Folk kan sige hvad de vil om Aldi, jeg synes nu er det er en ret fin dagligvarerbutik med studievenlige priser. Der er en del lidt mystisk udseende tyske varer ja, men dem kan man bare skøjte udenom og gå efter de mange andre helt fine produkter.

Her er dagens indkøb:

Letmælk
Tykmælk
Grapejuice
Hytteost
Hakket oksekød 3-7%
Mandler
Rosiner
Friske jordbær
Kyllingefilet i strimler 5%
Kyllingepølser
Fetablok
Mozzarella
Tzatziki (denne her færdigudgave er jeg lidt skeptisk overfor, men giver det lige en chance)

Alt dette fik jeg til den nette sum af 153,40 kr - bum!

(Foto: privat)

søndag den 10. maj 2009

Thetid

Jeg sidder her til aften og researcher på en skoleopgave og fandt så de her fine og sjove thebreve, som jeg lige ville vise. De er designet af TBWA til restaurantkæden tehousecafé der går op i krop og sundhed.

(Foto: www.thedieline.com, www.thehousecafe.com)

Muggie Moscow

For et par dage siden faldt jeg tilfældigt over det fantastisk fine hårpynt fra Muggie Moscow. Nedenfor ses en del eksempler på dette. En del af pynten kan købes hos Artrebels, og i udvalgte butikker i Kbh. og omegn.

Jeg synes det er virkelig fint, især de skøre hatte! Desværre er de fine accesories lige en tand for dyre til mig, så jeg må bruge dem som inspiration i stedet.

Læs en artikel om Muggie Moscow og se flere billeder her.






(Foto: www.trendsales.dk, www.artrebels.com, www.sondagsavisen.dk)

Anbefaling

Jeg vil gerne anbefale to super fede blogs, der mest omhandler grafisk design, design, kunst og gak/gøjl. Jeg kan godt lide modeblogs, men synes også det er rigtig spændende med blogs som disse! (Klik på titlerne og bliv videreført til siderne)




lørdag den 9. maj 2009

Watch out


Jeg går for tiden i genbrug og leder efter et retro vægur i stil med dem ovenover. Jeg har en bar plet på væggen der lige står og skriger efter et sådant :)

(Foto: www.google.dk)

fredag den 8. maj 2009

Flere nyheder

Som så mange andre, har jeg også taget et kig på Divided Exclusive kollektionen. Her er 3 ting derfra jeg ikke ville have noget imod at eje!


(Foto: www.nitrolicious.com)

News fra H&M

Her er mine favoritter..


(Foto: www.hm.com)

torsdag den 7. maj 2009

Buksedragten

Så er buksedragten ankommet fra Gina Tricot. De havde super fin og hurtig levering, jeg fik dragten allerede få dage efter bestilling. Desværre er jeg ikke jelt tilfreds med den. Jeg synes ikke den virkelige farve stemmer overens med den fra hjemmesiden på det nederste billede. Jeg havdre regnet med farverne var i mere blå-lilla nuancer. Men jeg ville godt kunne leve med disse nuancer i stedet. Desværre sidder den heller ikke ret godt på mig, skridtet sidder alt for langt nede, så jeg bliver nødt til at sende den tilbage.


(Foto: privat, www.ginatricot.com)

tirsdag den 5. maj 2009

Sommerblomster

Idag har jeg arbejdet hjemmefra og plukket mælkebøtter og rødkløver til at pynte stuen..

(Foto: Privat)

Grøn Koncert 09

Hvad synes I om programmet til dette års Grøn Koncert? Jeg har det sådan, at jeg rigtig gerne vil høre TV2, Kashmir og Tim Christensen, Volbeat og LOC har jeg intet imod og Infernal + Sys Bjerre er jeg ikke så vild med. Så alt i alt tror jeg, det ville være en helt god dag for mit vedkommende.

Men de har fået et nyt logo, som jeg ikke så begejstret for.. Synes det ligner en billigere udgave af det tidligere, som ses nedenunder. Det nederste kunne sagtens trænge til en opdatering, men jeg synes det er synd at gå så meget væk fra det grønne, som jo er essensen i Grøn Koncert.


(Foto: www.groenkoncert.dk, www.google.dk)

Blomsterpotten

Sig lige til hvis I i en genbrugsbutik eller på et loppemarked støder på Verner Pantons "Flowerpot" til en rimelig pris. Kunne rigtig godt tænke mig en sådan til min køkkensektion. Har i øjeblikket en neutral hvid lampe og tror den her vil være lidt mere festlig at stå og lave mad til :-)




(Foto: www.antikvitet.net, www.tingfinderdesign.dk)

søndag den 3. maj 2009

Blomstret jumpsuit

Jumpsuits er lige mig. Idag fandt jeg denne fine udgave i lilla småblomstret stof fra Gina Tricot til 199,- Den ville være super fin at hoppe rundt i til sommer!

Nogen der ved om deres størrelse 32 svarer til xs eller xxs?

(Foto: www.ginatricot.com)