søndag den 28. juni 2009

Sandaldrøm


Jeg kunne godt tænke mig et par nye sandaler her til ferien. Og idag fandt jeg så disse rigtig fine snørredrenge på Trendsales :) De fås i str. 35-39 og koster 350,- Men jeg skal lige ha´ fundet ud af hvilket materiale de er lavet i, samt leveringstid. Står der kan gå op til 3 uger, hvilket er lidt meget her i sommeren.

(Billede: www.trendsales.dk)

Den lille stribede

Den lille stribede vil jeg gerne rende rundt i til sommer. Her er 3 gode bud på en sådan!

Urban Outfitters 305,-
Topshop 220,-
Asos 333,-
(Billeder: www.urbanoutfitters.co.uk, www.topshop.com, www.asos.com)

torsdag den 25. juni 2009

Nyheder fra H&M

Der har længe været ret stille på h&m´s hjemmeside. Men nu har de fået nyheder op – og jeg må sige der er en del rigtig fint imellem. Her er mine favoritter – sløjfen og støvlerne er topscorere.






(Billeder: www.hm.com)

tirsdag den 23. juni 2009

Primark?

stylefinder har jeg fundet disse rigtig fine og billige sommersager fra Primark. Men sidder nu med spørgsmålene: hvorfor kan jeg ikke finde Primark på nettet? Har de hverken webshop eller hjemmeside? Er det bare et brand der sælges i udvalgte butikker? Og i så fald, hvilke? Håber nogen af jer derude kan hjælpe mig :)


(Billeder: www.stylefinder.com)

Det gode ved at have læseferie er...

at man har tid til at bage pandekager til sig selv til morgenmad!


(Foto: privat)

Copenhagen dreaming

Copenhagen-streetstyle fandt jeg dette billede. Pigen har "trendsales-kjolen" på, og jeg synes stadig den er rigtig fin. Super flot mønster og til hende bliver den helt boheme-agtig. I stedet for at lægge den op, har hun valgt at binde den op i en knude i den ene side, ret fint synes jeg.

Og læg lige mærke til hvor flot hendes blå øjne spiller sammen med cowboyskjorten.
(Foto: www.copenhagenstreetstyle.dk)

mandag den 22. juni 2009

Sale

For tiden har jeg et par ting til salg på Trendsales. B.la. denne en pink jumpsuit i small-medium. Hvis det skulle have interesse, finder du det her.

(Foto: privat)

Jubiii

Jeg går for tiden og tuller lidt rundt og forbereder mig til at skulle forsvare mit eksamenprojekt på fredag. Idag har jeg været ved at finde ting og sager jeg ikke bruger, så jeg kan give det til genbrug. Og hvad finder jeg i mit køkkenskab? – alle mine smykker som jeg troede jeg havde fået væk i flytterodet, da jeg flyttede herned for et lille års tid siden!! – jubii, nu er jeg glad :D

(Foto: privat)

Den lille sorte

I morges var der nyhedsbrev fra Asos i min indbakke, hvori der var denne fine kjole til 304 kr. Jeg synes det er et rigtig godt bud på "den lille sorte". Forstykket er super fint, og jeg synes også rigtig godt om "tulipan-effekten" i skørtet. Så er spørgsmålet bare om sådan noget strækstof ville sætte sig ordentligt?


(Billeder: www.asos.com)

søndag den 21. juni 2009

Etsy jumpsuit

Se lige den her fine jumpsuit fra Etsy til ca. 350 kr. inklusiv porto. Fin farve, fint snit og fint grafisk mønster!

(Foto: www.etsy.com)

Tilbehør

Jeg har tidligere blogget om en brillekæde fra bikbok. Nu har de fået en ny variant, der udover sort også fåes i rød og blå. De har også fået fine is-ørestikker.

(Billeder: www.bikbok.dk)

Øreringe forever

Åh, hvis ikke der kom told på forever21s varer, bestilte jeg straks sådan en bunke øreringe nedenunder.. (klik og forstør)(Billeder: www.forever21.com redigeret i Photoshop)

Den perfekte sommersko

Orangerød sandal m. guld fra topshop til ca. 660,- - uhh den er fin!(Foto: www.topshop.com)

lørdag den 20. juni 2009

En anderledes grevinde

Hun er da ret sej hende grevinde Jean Ahlefeldt. Hun har et super fedt og anderledes drenget udtryk med korthårsfrisuren, men kan alligevel dresse sig meget feminint op - cool!




(Billeder: www.altfordamerne.dk, www.google.dk)

Den lange kjole

Som Senette fra Fashion is on fire vil jeg også gerne have mig en fin lang kjole her til sommer. Og på Trendsales har jeg fundet denne fede model fra H&M. Jeg er dog meget i tvivl om lange kjoler mest er for de høje piger eller om de også vil se flotte ud på os lidt lavere – har I erfaringer idenfor dette??


(Foto: www.trendsales.dk)

Bon appetit


Må jeg anbefale en nem og lækker aften/middagsret. Kog nogle nye kartofler og lad dem afkøle. Skær dem i mindre stykker og bland med dine yndlings grøntsager. Jeg har her brugt, agurk, tomat, avocado, rødløg og squash. Krydr med salt/ peber og tilsæt evt. lidt olivenolie.

(Foto: privat)

Shoes and friends

Idag faldt jeg over den danske webshop shoesandfriends, der sælger rigtig mange fine sko og støvler. For tiden har de også et ret stort udsalgssortiment. Det er sko og støvler i mange forskellige stilarter og prisklasser. Herunder er mine favoritter, ingen af disse koster over 500,-



(Fotos: www.shoesandfriends.com)

torsdag den 18. juni 2009

Lookbook

lookbook fandt jeg idag denne skønne pige fra Tianjin. Jeg synes hun har en meget alsidig og inspirerende stil og så forsyner hun sine outfits med en lille tegning af sig selv ved siden af :>




Herunder er mit yndlingsbillede – hun ligner helt en lille eventyrfigur!

(Fotos: www.lookbook.nu)

mandag den 15. juni 2009

Pieces

Jeg klikkede lige forbi Pieces website og fandt de her to super fine ting. Tasken ligner en der kunne være meget fin til weekendture og kæden synes jeg, ser flot og enkel ud med det lille vedhæng og lange kæde.


(Foto: www.pieces.com)

Kjoledebut

Jeg har været med til at arrangere dimissionsfest for vores 3.års elever, som løb af stablen i lørdags. Jeg syntes det var en passende anledning til at lufte min nye Asos kjole. Og jeg må sige jeg er rigtig glad for den! Den klarede både en masse dans og mælkepletter – og trods det, var folk rigtig søde til at komplimentere den. (Desværre har jeg kun webcam for tiden, så billedet er ikke helt godt)

(Foto: privat)

Paillet budgetkøb

Kunne du tænke dig at afprøve paillet-verdenen uden at give en formue for det, kunne denne nederdel fra Gina Tricot til 199,- være en rigtig god idé! Tror den ville være super fin med f.eks. en casual tanktop indenunder, nogle store halskæder og en kort jakke til.

(Foto: www.ginatricot.com)

torsdag den 11. juni 2009

Sommersko

Åh jeg kunne godt tænke mig de her sandaler fra Dorothy Perkins. Med de 20% rabat de har i øjeblikket og porto bliver prisen 290,- Det er meget rimeligt synes jeg. Det er bare det, at jeg ikke ved om de er for høje til jeg kan styre dem :) og så er de heller ikke i 36, ved ikke om 37 er for stor.. uhhh what to do?

(Foto: www.dorothyperkins.com)

Second hand tour

Jeg har lige været på genbrugstur rundt i byen, der var ikke så meget idag – men jeg fandt den her dåse, farven og mønstret er rigtig fint, synes jeg. Så skal jeg bare lige finde ud af hvad der skal i.

(Foto: privat)

Double up

Se lige hvad jeg i sidste uge fandt blandt mine kirsebær – funny. Ligesom at finde mælkebøtter med flere hoveder :P

(Foto: privat)

Ørehængere

Jeg er ret vild med sådan nogle drop thread øreringe her. Disse er fra Bianco og koster 80,- Tror lige jeg skal ned i den lokale Bianco-butik og kigge på accesories.

Øv, har lige været dernede og de havde dem ikke..

(www.bianco.com)