lørdag den 29. august 2009

Collectors item

Fede grafiske t-shirts af mærket collect fås på Asos.

(Billeder: www.asos.com)

torsdag den 27. august 2009

Lortesang

Har I hørt den her? Tror det er sådan en sang man kommer til at elske at hade.. omkvædet er dog ret catchy og en ting er sikker – ham Thomas Holm må have haft en gevaldig hovedpine efter optagelserne af denne video :P

Thomas Holm - Nitten

Paillet a la Cleopatra

Uh – er den ikke fin?! find den her



(Billeder: www.ebay.com)

Nyheder på H&M–online igen

Så er der flere nyheder hos H&M. Her er hvad jeg lige faldt for.. dog er jeg rimelig skeptisk overfor fodtøj fra H&M. Har haft både et par sko og sandaler, der alt for tidlligt gik i stykker. Hvad er jeres erfaring med dette??
(Billeder: www.hm.com)

onsdag den 26. august 2009

Frits

Har du nogenlunde frisure som Elin nedenfor, så er her et tip til, hvordan du sætter håret super fint op!

Hårflätor

tirsdag den 25. august 2009

Fin sammensætning

Tanktop indeni korte gerne højtaljede shorts = ☺





Her er favoritten


(Billder: www.lookbook.nu)

søndag den 23. august 2009

Monsters

Fin t-shirt med vilde væsner, fra Nümph. Fås hos Asos til 293,-

(Billeder: www.asos.com)

fredag den 21. august 2009

Hit´n news

Fem flotte nyheder på H&M. Hvad ville du vælge? Jeg kan faktisk li´ dem alle, men skulle jeg vælge, bliver det den dekorative blomsterskjorte med pufærmer. Kjolen i det skinnende gavepapirsagtige stof er nu overhovedet heller ikke dum. Men så vidt jeg kan forstå, kan man ikke købe det eller se hvornår det kommer til salg.. (klik på billederne og forstør)


(Billeder: http://www.hm.com/)

tirsdag den 18. august 2009

Ren afslapning

Gennem bloggen Swissmiss fandt jeg den super dygtige islandske musiker/komponist Olafur Arnalds på kun 21 år. Jeg har hørt en del af hans værker igennem og synes det er virkelig god og afslappende musik. Som man kan høre, mikser han den klassiske genre med den elektroniske, 2 genre som jeg hver for sig ikke bryder mig særligt om, men han får mikset til at lyde helt specielt og smukt.

Olafur Arnalds - Himininn er ad hrynja, en störnurnar fara pér vel


Olafur står også bag musikken til denne flotte video, udført af motion graphic designeren Esteban Diácono.

let yourself feel. from Esteban Diácono on Vimeo.

Med på en kigger

Nitrolicious blog kan du lige nu få et smugkig på H&M´s Party 2009 Collection. Herunder er et udpluk derfra.
Mange af tingene er festlige, men ikke lige min smag. Som tingene ovenover og denne jakke.


Men kjolen her er jeg til gengæld helt vild med. Synes snittet og stoffet er rigtig fint.


Pailletjakken kunne også være en ret fin ting at have, til at pifte garderoben op.


(Billeder: www.nitrolicious.com)

mandag den 17. august 2009

Dagens beklædning..

for nogle dage siden. Bemærk min nylavede Fuglsangoplukker-halskæde!
(Billeder: privat)

lørdag den 15. august 2009

Flere genner-kup

Quilted weekendtaske og dekorativ bøjle.


(Billede: privat)

fredag den 14. august 2009

Tre på stribe

Idag havde jeg sidste arbejdsdag. Det gode ved mit sommerjob er selvfølgelig pengene, det dårlige er dog at jeg blir´ lidt for big spender-agtig. Men så længe mine køb er fra genbrug som nedenfor, er det lige til at klare.

Kjole syet om til skjortebluse.

Prikket oversize tanktop.

Sort blondetop.

(Billeder: privat)

75%

Jeg elsker udsalg. Også selvom det betyder jeg skal stå med hænderne dybt begravet i proppede kurve, mens jeg forsøger at holde andre kvindemennesker på afstand. Her er hvad jeg den anden dag, fik ud af dette: to fine sæt undertøj fra Triumph til kun 150,- ialt. Kuppet gjorde jeg i Diva i Hjørring, hvis du skulle bo i nærheden :)

Ps. det er ikke mig på billedet :)

(Billeder: www.google.com, www.lace.dk)

torsdag den 13. august 2009

Monki til Haderslev - please


Se nu her for en masse fine fine fine ting der er kommet på Monkis hjemmeside! Der er også kommet priser på alle varene, som er delt op i kategorier, hvis det er det man er ude efter :)



(Billeder: www.monkigirl.dk)

En klassiker

Jeg har i denne uge været så heldig at finde sømanden her i broderi – åh jeg glæder mig til at få ham op på væggen :)

(Billede: privat)

I like it

Asos sender tit nyhedsmails ud. Ofte er der et eller andet deri, som fanger min interesse. Men idag synes jeg ekstra godt om hele dette sæt – virkelig fine efterårsfarver, flotte materialer, lidt 50´er agtig stil. Kjolen har to sæt lommer, hvilket jeg synes er lige i overkanten, kan ellers rigtig li´ mønstret og tasken er i noget lidt for shiny materiale. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig de andre ting. Især skoene, da jeg har ødelagt mine andre gårdsangersko på jobbet :/


(Billede: nyhedsmail fra Asos)

søndag den 9. august 2009

Coca cola Cherry

Jeg kan godt lide at prøve nye og anderledes former for mad og drikke. Så da jeg igår faldt over denne Cherry Coke, måtte jeg købe den. Jeg har hørt om den før fra bla. film og fra Savage Garden sangen – I Want you :), men aldrig set den i DK.
Hvis jeg skal give den fra 1-6 stjerner, bliver det: **** Jeg var ret vild med smagen, der udover almindelige cola ledte tankerne hen på kirsebærsauce fra ris a la mande :) Det lyder nok ret mærkeligt, men jeg synes det var en god kombination, og kirsebærsmagen var ikke for gennemtrængende. Jeg kan forestille mig den skal nydes kold, ellers blir´ smagen nok lige i overkanten. Selve designet var også ret fint, med en lidt mere kirsebærrød farve på hele dåsen og så selve bæret for oven.


Lidt historie: Coca Cola Cherry så første gang dagens lys i 1982. Pink Floyd introducerede den for et testpanel ved the Worlds Fair i USA. Den var nummer 3 colavariant nogensinde. Der går rygter om at drikken er opfundet af Roger Waters fra Pink Floyd.
Cherry Coke fås i en del lande bla. England, Holland og Japan. Den har prøvet været indført i f.eks. Spanien og på Filippinerne, men vandt aldrig rigtigt indpas og blev taget af markedet igen.
I 2007 lancerede Coca Cola en ny kampagne for Cherry Coke med Jay-Z som frontfigur. Sammen med firmaet Rocawear, var han også med til at designe den nye dåse nedenunder. Personligt kan jeg bedre lide den ældre version jeg fandt igår.


Kender I til Cherry Coke?

(Billede: privat, google)

torsdag den 6. august 2009

Blondylicious

Den anden dag på Asos faldt jeg over denne blondetrøje, som jeg synes er virkelig fin, især med bandeau-toppen under. Find den her.
Idag på min google-reader var der på Copenhagenstreetstyle så denne fine fine pige, også med en blondetrøje og så vidt jeg kan se bandeau-top under. Det ser rigtig flot ud, uden overhovedet at virke vulgært trods det halvgenemsigtige materiale. Mon ikke man kan finde nogle spændende blonderøjer på Ebay?
(Billeder: www.asos.com, www.copenhagenstreetstyle.dk)

onsdag den 5. august 2009

* Solskin *

Idag har der været et herligt vejr. Jeg elsker når man kan gå rundt i kun kjole. Her har jeg en gammel kjole på fra H&M (i virkeligheden er den mere gul) og mine nye sandaler fra Asos, som jeg er rigtig glad for.(Foto: privat)

tirsdag den 4. august 2009

Home sweet home

For en kortere bemærkning er jeg tilbage i min hybel. Og det er dejligt at være hjemme, lige bortset fra at et eller andet fjols har stjålet min cykel – og min selvrisiko er for høj til, at jeg kan få det dækket! Arrrgh..

Udover at være på politistation og ringe til forsikring, har jeg idag også været i de fleste af byens genbrugsbutikker. Og se hvad jeg fandt – super fine røde stiletter der passer perfekt til kun 25,-



(Billeder: privat)

What´s hot?

Min veninde spurgte mig igår hvad der var "in" i blogverdenen. De ting jeg kom i tanke om, har jeg herunder forsøgt at samle i en polyvore collage. (Klik og forstør)
Blandt andet har jeg gået efter oversize blazere, pailetter, lidt nitter stadig, korte toppe, peacetegn, acne sko, flæser, levi´s shorts, markerede skuldre, kvastøreringe, striber, nude kjoler, corsager og Dr. Martens støvler.

Hvad synes du mangler?


(Billede: www.polyvore.com)

mandag den 3. august 2009

Netsko

Sikke mange flotte sko der er på webshoppen modcloth! Herunder er mine favoritter. Skoene har også ganske rimelige priser, men jeg er desværre bange for der ville komme en ordentlig omgang told oveni, hvis man bestilte fra siden..

145,-

181,-


145,-
352,-

(Kan du lide de her sandaler, fås de hos Asos i hvide og gule nuancer)

222,-Bemærk den fine diskrete neglelak modellen har på tæerne. Nogen der ved hvor man kan få en lignende?

(Billeder: www.modcloth.com)