tirsdag den 26. januar 2010

Asos anonymous


Jeg vil gerne støtte alle shopaholics i deres misbrug og give denne fine rabatkode, jeg fandt på bloggen spejlvendt, videre.

Med koden ASOSINSTYLE får du 20% rabat på alt også udsalgsvarer!


(Billede:google.com)

mandag den 25. januar 2010

Player

For en uges tid siden, da jeg skulle hjem til Sønderjylland mistede jeg min kære kære ipod shuffle på vejen! Har haft ringet rundt til alle mulige steder, hvor den kunne befinde sig, men den er ikke at finde :(
Jeg brugte min ipod stort set hver dag, så selvom økonomien et trang, kunne jeg ikke undvære en sådan. Jeg ville egentlig gerne erstatte den gamle orange med denne her røde model, jeg synes farven er super flot. Men det ser ud som om, den er udgået på markedet.




I stedet har jeg på apples hjemmeside købt den nye shuffle model i sølv. Selvom jeg ved første øjekast hellere vil have den røde, tror jeg, jeg bliver glad for denne her også. På hjemmesiden kan man få en indgravering med gratis :) derudover har den nye model fået skift-nummer-funktion på ledningen og en voiceover der kan fortælle hvad nummeret hedder og hvem der spiller (glæder mig lidt til at høre, om den kan udtale alt korrekt:)). Er der nogen er jer, der har den nye shuffle??


(Billeder: google.com)

søndag den 24. januar 2010

To nye beboere

Min veninde Line må have smittet mig med hendes store kærlighed for sko, for i januar måned har jeg købt hele 3 par! To af dem godt nok med gavekort og julegavepenge, så det er ikke helt slemt. Det ene par har jeg vist før. Det sorte par i velour er fra H&M og det sidste par er fra Asos, jeg var så heldig at finde dem på Trendsales til en god pris og kun brugt én gang.



(Billeder: privat)

torsdag den 21. januar 2010

Favorite friend

Sidder lige og ser lidt venner og så slår det mig der er en ting jeg aldrig bliver træt af at diskutere ved den serie.. hvem kan man bedst li´ og hvem kan bedst undværes? Derfor har jeg for sjov smidt en lille afstemning op, hvor du kan vælge din favorit - håber du vil lege med!


(Billede: google.com)

onsdag den 20. januar 2010

Æblet falder ikke langt fra stammen

Jeg sad lige og så på kunstnerne, der idag er ved at indspille en støttesang til ofrene i Haiti. Blandt dem var Michel Belli, søn af Ulven Peter, som også var med :) Jeg har for nogle år siden set Michel Belli i tv, men denne gang syntes jeg, det var helt vanvittigt så meget han lignede sin far! På hans myspace lyder han også fuldstændig ligesom papa. Jeg elsker når nogle folk nærmest kloner sig :P Hør Michel her.
Min veninde har givet mig en cd med Peter Belli & Les Rivals fra hans unge år, som jeg er rigtig glad for. Måske det var værd, at give sønnike en chance.


(Klik på billedet, for at se musikvideo)

(Klik på billedet, for at se musikvideo med Peter som ung, hvor ligheden er endnu tydeligere)


(Billeder: google.com)

8671

Idag har jeg fået en folder med posten fra h&m, med rabatkoden 8671 der giver 10%. Jeg har ikke råd til at købe noget derinde lige nu desværre, men har her leget med tanken om, hvad jeg ville smide 500 kr. efter.





Disse herligheder bliver ialt 493 kr. med rabatten fratrukket.

(Billeder: hm.com)

mandag den 18. januar 2010

Hvem gemmer sig ind i sin magiske hat?

Er du som jeg fan af Mummi og alle hans venner og fjender, kan du i Fakta få disse fine plastre til en flad tier. Jeg har næsten lyst til at smække et par stykker på armen, bare for at flashe dem..

(Billede: privat)

Frigorífico

Jeg er blevet tagget af Spitzenklasse i en "blogleg" hvor man skal vise sit køleskab, et udvalgt motiv m. historie bag herpå og tagge 3 bloggere. Der er ikke så meget at sige om mit køleskab som I kan se :) det er bare noget ældgammelt Trinette halløj, hvor der desværre ikke kan hænge magneter på. Ved siden af er der dog en magnetstribe hvor jeg har figurer fra Amanda Anaconda hængende, som kan sættes sammen efter humør :P



Jeg tagger ikke lige nogen denne gang, men skulle du se dette og have lyst til at vise dit køleskab, så gør det endelig :D

(Billeder: privat)

søndag den 17. januar 2010

Ginger spice

Som et projekt til den kommende uge, hvor jeg stadig har ferie, har jeg købt mig en bakke med ingefær. Jeg elsker det syltet til sushi og i the, så tænkte jeg også ville synes om det på andre måder i madlavningen og så skulle det vist også være ret sundt :) Skal til at surfe opskrifter, har I nogle gode retter med ingefær, vil jeg meget gerne høre fra jer!


(Billede: multimedia.pol.dk)

21 for altid...

Fik jeg 100 $ (ca. 520 kr.) i hånden til at bruge hos Forever21, skulle disse fine fine sager i kurven! Kun 99,69 $ i alt ville det blive. Forever21 kom til DK.






Strømperne her ville jeg bruge ligesom pigen i det forrige indlæg.


(Billeder: forever21.com)

lørdag den 16. januar 2010

Farver er den nye sort..

Jeg kan forstå, at der på Gademode har været diskuteret, om de viser for mange sorte outfits, hvilket jeg sagtens kan forstå nogle synes.
Jeg elsker selv farver og mønstre. Idag er der en pige med et virkelig fedt outfit på siden. Fede farver, fin veksling mellem stramme bukser og oversize jakke og flotte detaljer som strømper, tørklæde og opsmøgede jeans - god stil!




(Billeder: gademode.dk)

Mirakelkur

Idag har jeg været på posthuset og hente en pakke med denne fine hårkur fra Aussie. Jeg fik den gennem Modemedmere, der i samarbejde med Aussie udlovede 100 styks væk. Tidligere har jeg været så heldig at få en lignende 3 minutters hårkur på samme måde, den holdt længe og jeg var rigtig glad for den, så nu glæder jeg mig til at se om denne er ligeså god. Tak til Maria og Aussie :)


(Billede: privat)

fredag den 15. januar 2010

Orange drøm

Jeg fik slet ikke købt noget i Monki idag :/ Butikken var rigtig fint indrettet, synes jeg og der var også meget udsalg endnu, men der var desværre ikke noget jeg ikke kunne leve uden. Til gengæld vil jeg gerne vise et genbrugskup jeg gjorde den anden dag i Nordjylland. Tadaa – en fed 70´er snack opsats eller hvad man kan kalde det :) 5 kr. kostede vidunderet kun. Glæder mig til at fylde den med godter imorgen!



(Billeder: privat)

Color of the year


Ifølge Pantone er dette års farve turkis, som I kan se ovenover. Jeg skal gerne indrømme det ikke lige umiddelbart er min farve. Hvad synes I?
Idag på Asos ser jeg, at mange af deres "barer" har ændret farve til en lys turkis. Mon de har kigget hos Pantone – eller det bare er tilfældigt? Ligegyldigt hvad, tror jeg vi kommet til at se meget til de turkise nuancer fremover!


(Billeder: pantone.com, asos.com)

onsdag den 13. januar 2010

Stolthed med et twist

Det er de seneste par dage lykkedes mig at stå imod to store fristelser. Min veninde spurgte igår om jeg skulle have noget med, da hun skulle bestille hos H&M, men jeg takkede nej. Idag ville min søster så bestille fra Asos og igen modstod jeg fristelsen til at få lidt godter med i indkøbskurven - så dygtig!


Dog skal det siges, at jeg på min hjemtur fra min familie fredag, ser mig nødsaget til at gøre ophold i Århus og endelig inspicere den nye Monki butik mm. Måske standhaftigheden har lidt at gøre med, jeg har denne dag i baghovedet :S

Ps. har I tips til fine butikker (gerne genbrug) i Århus, hører jeg meget gerne fra jer!

Tre på stribe #2

En mini samling af rigtig fede og anderledes musikvideoer! Enjoy

Omo - Oversized from LOAF:TV on Vimeo.


Sleepwalking - Everything is made in china



Metronomy - On The Motorway - by JUL & MAT from JUL & MAT on Vimeo.

tirsdag den 12. januar 2010

Godt tænkt

Har I været inde på Gademode idag? Her ser man denne fine pige. Jeg synes det er super sjovt hun (så vidt jeg kan se) har sprættet en børnejakke op, brugt den som kappe og samtidig viklet en sweater om hovedet som kombineret turban/tørklæde. Ved ikke hvordan hovedbeklædningen ser ud bagfra, men forfra er det meget fint. Rigtig kreativt og godt tænkt!


(Billeder: gademode.dk)

Tre på stribe

Jeg får ikke reklamer, men skimmede lige Føtexavisen på nettet og må sige der er en del gode tilbud denne uge. Buksedragten er lidt svær at bedømme, men umiddelbart ser stoffet fint ud og så koster den kun 75,- Tigis produkter kender jeg lidt til og har tidligere været glad for deres curls rock amplifier til at "tæmme" krøllerne, så det kunne også være et kig værd. Til slut er der også tilbud på magretheskåle, som jeg synes er ret praktiske og i god kvalitet.




(Billeder: www.foetex.dk)

mandag den 11. januar 2010

Hello my little new friends

Jeg havde i julegave fået et gavekort til H&M. Da jeg i mandags var i en sådan butik og faldt over disse fine sko, jeg har haft kig på på nettet, vidste jeg hvad gavekortet skulle bruges på - og jeg har ikke fortrudt det! Skoene er rigtig flotte og ovenikøbet også gode at gå i.



(Billeder: hm.com, privat)

lørdag den 9. januar 2010

Farvel my darling

Min veninde og jeg kom den anden dag til at snakke om tøj og sko, man for længst burde have smidt ud, men er så glad for, at man bliver ved med at holde fast i det.. Skal vi bare sige stiletterne nedenfor hører indenfor denne genre. Jeg har simpelthen ikke kunnet få mig selv til at skaffe mig af med dem, det er som om jeg er blind overfor alle skrammerne. Men efter endnu en grundig gennemgang valgte jeg dog at sige farvel for evigt :´-(


(Billeder: privat)

fredag den 8. januar 2010

Tea time

Er der noget jeg kan lide, er det finurlige hverdagsting. Her er henholdvis theposer og en "coaster" udført i et sjovt og anderledes design. Theposerne er designet af Soon Mo Kang og coasteren af designgruppen Furnish.


(Billeder: yankodesign.com, definitivetouch.com)