fredag den 26. februar 2010

Tra la la la Trail

Den 1. marts udkommer The Kissaway Trail med deres 2. album. Jeg er rigtig glad for det første af slagsen, så har idag på cdwow bestilt Sleep Mountain, som den nye cd hedder. Jeg glæder mig meget til at modtage den!!



Her er en smagsprøve fra albummet – enjoy

SDP - The Kissaway Trail

Udspekuleret

Det er nok ikke tilfældigt denne nyhedsmail fra Nelly rammer min indbakke selv samme dag, som jeg har modtaget løn og SU. Men et ganske fint tilbud er det, må man sige..



torsdag den 25. februar 2010

Nuevo

Der er kommet nyt hos H&M. Den kommende sæsons blomster trend ses her og jeg synes det er så fint. Nedenfor er mine blomstrende favoritter og så to par fine denim shorts. Jeg forstår dog ikke hvordan det sidste par kan stå under nyheder og allerede være markant nedsat, men det gør bestemt ikke noget :)





(Billeder: hm.com)

tirsdag den 23. februar 2010

Lækker lige sag

Har I også bemærket denne fine kjole? Jeg faldt over den i H&M i Aalborg sidste uge og synes simpelthen den er så flot. Så vidt jeg husker kostede den 349,- Billedet har jeg fundet her.

søndag den 21. februar 2010

Feriefund

På min ferie i Nordjylland nåede jeg noget mere af min yndlingsbeskæftigelse genbrugsshopping. Jeg købte en fin smørbeholder (eller hvad man kalder det) med grafisk mønster og seks fine blomsterkranse, som jeg tænker at bruge til forskellige slags hårpynt. Derudover købte jeg et 60er inspireret forklæde og to rigtig fine orange lamper, (lidt a la Flowerpot som jeg tidligere har blogget om) som jeg desværre ikke havde plads til i kufferten og må vente med at få op til en anden god gang.





(Billeder: privat)

Flowerchild

I fredags var jeg i Aalborg og shoppe med en veninde. Her er en af de fine sagder jeg fik fingre i. Blomster tights fra Gina Tricot til 99,- Synes egentlig prisen var lidt dyr, men jeg har tidligere forvasket et par lignende jeg var rigtig glad for og så er jeg desuden helt vild med blomsterprint og de friske farver her.




(Billeder: privat)

torsdag den 18. februar 2010

Sko jeg ønsker mig fra Bianco

De nederste ville nok være mest fordelagtige i øjeblikket..


(700,-)

(600,-)

(600,-)(Billeder: bianco.com)

onsdag den 17. februar 2010

The White Stripes

Jeg ville gerne gå sommeren i møde med alle disse fine stribede sager!







Topshop - Topshop - Gina Tricot - Monki - Asos

mandag den 15. februar 2010

Bord dæk dig

Jeg er på vinterferie hos min familie og traditionen tro har min mor og jeg været på genbrugsjagt.

I Folkekirkens Nødhjælp fandt jeg tre af disse fine krystalglas. (Glasset kommer ikke rigtig til sin ret på billedet) 25 kroner stykket måtte jeg bøde.

I en butik kaldet Genbrugsland fandt jeg 6 styks fine teskeer, som er samme mønster som mine gafler og skeer bare blåt i stedet for orange - lige hvad jeg manglede! Kun 6 kroner kostede de.

Servietterne her er godt nok ikke brugte (forhåbentlig) men synes de var så fine. Købte dem i butikken Mille Fleur til 20 kroner.

(Billeder: privat)

søndag den 14. februar 2010

Hot stuff

Jeg vil gerne anbefale bloggen sexy people. Her vises der de fedeste fotos af folk fra tresserne til halvfemserne, gerne i smarte opstillinger. Idag var der dette skønne billede fra mit fødeår 1984. Jeg bed mærke i damen til venstres strikkede tangent-trøje, synes faktisk den er ret så fin, omend den sidder lidt uheldigt på hende :)


(Billede: sexypeople-blog.com)

mandag den 8. februar 2010

Netto uge 6

Too much?


(Billede: netto.dk)

lørdag den 6. februar 2010

Snotty

I denne og næste uge beskæftiger vi os med emballage på min uddannelse. Sidste uge redesignede vi Strynhs pakker, næste uge gælder det vin i forskellige afskygninger.

Jeg faldt igår over disse fine og sjove nyfortolkninger af emballage til tissueboksen. Se flere her.






(Billeder: packaginguqam.blogspot.com)

fredag den 5. februar 2010

Nyt nyt

Så er der nyheder hos Monki igen. De har b.la. lanceret en ny 90er inspireret kollektion kaldet cool jeans, hvor de to første ting kommer fra.




(Billeder: monkiworld.com)