mandag den 31. maj 2010

Speak up!

Grunden til jeg fandt Kaiku i det tidligere indlæg, var at jeg surfede rundt efter det billigste sted at købe denne fine ballon-højttaler til min ipod shuffle. Jeg fandt en japansk side, der delvist var oversat til engelsk.. Glæder mig til at se om jeg fik krydset af de rigtige steder og om den kommer frem i god behold!


(Billeder: idea-in.com, designdelicatessen.dk)

Hvem ku?

Går du og mangler inspiration/noget-i-pynteafdelingen til din lejlighed, kan jeg varmt anbefale webshoppen Kaiku. Her findes mange fine sager, især det grafiske tæppe nedenfor gad jeg godt have..







(Billeder: kaiku.dk)

*Attention*

Ikeaaaaa

I weekenden har jeg været til festligt karneval i Aalborg. Idag går turen igen mod det Sønderjyske. Jeg har fået kørelejlighed med min veninde og vi gør stop ved Ikea. Her er et par ting jeg godt kunne finde på at tage med hjem..



(Billeder: ikea.dk)

tirsdag den 25. maj 2010

Samleren

På det seneste har jeg fået lavet mig en lille fin accesories-samling - tag et kig!





(Billeder: monkigirl.se, asos.com, asos.com, weekday.dk)

Fakta tip

Seks blinklys til ti kroner - ja tak!


(Billede: fakta.dk)

*--Hjælp--*

Denne blog handler ikke meget om min uddannelse indenfor grafisk design, dog er det noget jeg holder meget af og en stor del af min hverdag. Lige nu kunne jeg ift. dette godt bruge jeres hjælp til en ting...

Det står sådan til, at jeg mangler en praktik plads fra d. 1/11-2010 til d.1/3-2011! Kender I nogen, der kender nogen, der skulle kende nogen med et fint og inspirerende design eller reklame bureau, som kunne være interesseret i en fantasifuld grafisk hjælpende hånd, må I meget gerne sige til!

På min hjemmeside shjort.dk, kan I se hvad noget at det jeg går og nørkler med.

På forhånd tak!

fredag den 21. maj 2010

Grønne fingre

Har i anledningen af pinsen købt denne fine neglelak kaldet mint candy apple fra Essie. Jeg fandt den på Ebay, til omkring 50 kr. med porto.



(Billeder: essie.com, szynal.com)

onsdag den 19. maj 2010

Unhappy end

Er jeg den eneste der ser Ugly Betty? Hvis ikke, er jeg så den eneste der synes, det sidste afsnit var en helt ekseptionel dårlig afslutning på serien?


(Billede: tv.com)

Lidt læsestof

Vil lige gøre opmærksom på denne "service" hos Monki. Opgiv dit navn og adresse og få tilsendt et splinternyt Monki Magazine - ikke dårligt :) Klik på billedet nedenfor, for at komme til formularen.



(Billede: monkiworld.com)

Billige snøresko

Fint og luftigt fodtøj til sommer. Henholdsvis fra Monki på tilbud til 125,- og fra Weekday til 180,- De første fås også i en coralfarvet udgave.


(Billeder: monkiworld.com, weekday.se)

lørdag den 15. maj 2010

Fyn er fin

Jeg er netop hjemvendt fra en herlig dametur med min familie i sommerhus nær Faaborg. Igår var min søster og jeg på tur i Odense. Her købte jeg lidt sommertøj, for at hjælpe varmen lidt på vej. Blandt andet disse shorts fra Gina Tricot. Farven er noget mere "hidsig" i virkeligheden, synes de er meget firser-fine.

(Billede: ginatricot.com)

tirsdag den 11. maj 2010

What is up?

Sommer nyt hos H&M.





(Billeder: hm.com)

mandag den 10. maj 2010

Flores

Uh, jeg overvejer kraftigt denne herlige blomstrede sag fra Etsy. Tror den vil være perfekt at vimse rundt i til sommer.




(Billeder: etsy.com)

søndag den 9. maj 2010

Opdatering

Bikbok har opdateret deres hjemmeside, det er blevet meget fint synes jeg. Her er nogle gode sager derfra, især shortsene ville jeg gerne have fingrene i.





(Billeder: bikbok.com)

Dahlia

Kender i mærket Dahlia? Jeg har fundet det på Asos og synes de laver super fine ting, især kjoler. Tøjet nedenfor er af dette mærke. Synes sommerjakken er rigtig sød og anderledes med stribet foer og sjov krave.




(Billeder: asos.com)