torsdag den 25. november 2010

Hobbies

Projekt "udsmyk din væg" og projekt "pandebånd".





(Billeder: privat)

mandag den 22. november 2010

Jeg plukker fløjsgræs

Jeg har egentlig altid haft en forkærlighed for fløjsbukser. Stødte lige på to meget fine par af slagsen fra Urban Outfitters idag. Dog ville jeg ønske de i stedet for normale baglommer havde "sprække-lommer", hvis I forstår ;)



(Billeder: urbanoutfitters.co.uk)

lørdag den 20. november 2010

Offer

Et rimelig godt tilbud vil jeg sige.. og til min veninde i London, så vidt jeg kan se er der gratis shipping i hele uk oveni hatten ;)

torsdag den 18. november 2010

Design det selv..

som google translate ville have sagt det. Se hvad jeg fandt på min google reader imorgen fra den fine blog Petit Pot. En lille guide til at pimpe dine gårdsangersko op. Det ser ret flot ud synes jeg og det gør ikke noget den lidt håndmalede effekt kommer frem. Se blog og guide her.


(Billede: lepetitpot.com)

onsdag den 17. november 2010

Fine farver

Ønsker fra Gina Tricot. Synes især de to toppe i brændte jordfarver og med hængelommer er super fine.

(Billeder: ginatricot.com)

Kuldskær

Shit jeg synes her er koldt! Nu er jagten på en varmere jakke for alvor gået ind. Var i byen igår, men kunne ingen finde og før jeg bestiller én fra Asos jeg har i tankerne, vil jeg lige prøve at se om jeg kan finde et billigere og bedre alternativ. Nogen der kender nogle fine jakker til en rimelig pris lignende dem nedenfor?

(Billedcollage: polyvore.com)

tirsdag den 16. november 2010

Jamen det er da alt for galt...

Søndag aften bestiller jeg på Oline art et sæt greb til mit skab. Og allerede idag kommer de med posten til mig. Men ikke nok med det, se lige hvor fint de var pakket ind! Først i silkepapir, dernæst i flot gavepapir med sløjfe og en lille perleting + et kort med personlig hilsen. Og grebene var på denne side endda lidt billigere end på alternative webshops jeg havde fundet.



(Billeder: privat)

Well Hello Kitty

Apropos nye ting til ny bolig...





(Billede: privat)

mandag den 15. november 2010

Kundskabens træ

Det er virkelig lang tid siden jeg har kigget på Gademode. Idag sad jeg og bladrede en masse billeder igennem og hvad skuer mit øje, dette fine foto med et motiv der nemt kunne høre fortiden til. Synes fyren går herlig klædt og så repræsenterer han en by man ikke tit ser på siden, nemlig Aalborg.


(Billede: gademode.dk)

Flyt - nyt

Spørg mig ikke hvorfor, men når jeg flytter synes jeg pludselig det er helt iorden at købe alt muligt nyt til boligen. Det er især mærkeligt denne gang, da jeg er flyttet fra lejlighed til et værelse. Men et mindre værelse kræver selvfølgelig en lidt mere organiseret indretning.

Jeg har været så heldig at arve et sæt låger til min Ikea reol, der fulgte et form for magnet åben/lukke-system med, men det var efter sigende lidt omstændigt, så i stedet har jeg bestilt to rigtig fine greb med tern. Grebene er fra designeren Susan Liebe. Hun laver ret mange fine ting, specielt grebene, ørestikker og fingerringene er jeg vild med. Tjek hendes webshop her. Og webshoppen hvor jeg købte grebene her, der er rigtig mange og de fås ogå som fine knager!



(Billeder: olineart.dk)

søndag den 14. november 2010

Smid lige en rabatkode op!

Jeg er så småt kommet frem til den konklusion at mine fine vinterjakke fra sidste år simpelthen blir´ for kold til vinter. Og da jeg sikkert skal cykle en del rundt i Københavns gader i kulden, synes jeg også det er lidt mere iorden at smide lidt penge efter en varmere jakke. Her er hvad jeg har kigget på.

Den første er nok favoritten, den ser super dejlig varm og praktisk ud. håber dog man kan tage pelsen af. Nr. to synes jeg er rigtig fin, men tror dog det er en efterårsjakke. Den næste er også ret fin, men her er jeg i tvivl om stoffet er shiny, det er jeg ikke interesseret i. Den sidste er elegant og 75% uld, men tror alligevel sådan noget bamsefoer varmer mere. Hvad er jeres erfaring? Alle jakkerne er fra Asos og koster under 700,-




(Billder: asos.com)

H&M i December

To ting det står meget højt på min ønskeliste!



(Billeder: hm.com)

Sov godt

Har indenfor de sidste 7 dage været i Ikea 4 gange! Men når man flytter er der altid noget man mangler, de sidste to gange var dog p.ga. Ikea selv der først manglede bordben og senere havde sendt mig hjem med et defekt. Men nu er det på plads.. kender I det at når man alligevel er der, ryger der lidt for meget ned i kurven. For mit vedkommende gjaldt det b.la. det her fine sengesæt. Ved godt det er fra børneafdelingen og ikke helt typisk for en 26-årig, men jeg er ligeglad ;)



(Billeder: privat)

I love it

I sommerferien arbejdede jeg på et logo for Dansk Motions Forbund, de har endnu ikke helt bestemt sig for det færdige resultat, men betalte mig i sidste uge med den her super fine gave! Ansigtsvask, ansigtscreme og læbepomade med spf 15 alle fra Ole Henriksen. Er i forvejen meget begejstret for ansigtsvasken og glæder mig til at se om jeg får det på samme måde med de to andre produkter.



(Billede: privat)

lørdag den 13. november 2010

Vuf!

Jeg har nu godt en uge boet i Hovedstaden. Idag tænkte jeg det var tid til at cykle en tur til strøget og kigge lidt i butikker. På vejen hjem blev jeg sulten og faldt over en SushiDog. En rulle sushi i en fransk hotdog pose, du kan så gå og hygge dig med at gnaske i den ;) Vil dog sige oplevelsen var mere sjov end god. Rullen var noget kedelig i smagen.



(Billede: dondon.dk)

onsdag den 10. november 2010

Tip

Nu ved jeg ikke om dette bare er i min lokale Netto, men fandt idag det her fine tilbud: Maybelline Great Lash Mascara til blot 39,- Derudover kunne man også få Hello Kitty tandbørster med tilhørende holder ;)

(Billede: google.com)

tirsdag den 2. november 2010

Busy Bee

Puhh jeg har haft lidt for travlt på det sidste. Stort 8 ugers projekt skulle afsluttes, jeg troede jeg havde fået værelse i Kbh. men det havde jeg pludselig ikke, så måtte derover igen på boligjagt. Endelig fandt jeg et fint værelse, så stod den på afskedsfest, flytning og min 26års fødselsdag. Bliver helt forpustet af at skrive om det :) Er hos min familie i Nordjylland, men imorgen tager jeg hul på mit Københavner-eventyr! Har for nogle af mine fødselsdagspenge købt denne fine trøje i en lidt mere pudderfarvet kulør end billedet.

(Billede: hm.com)