mandag den 28. februar 2011

Madonna vs. big bad wolf

Hva så, tror I Asos sælger mange af denne bh-model eller den her hue? Jeg håber det.



(Billeder: asos.com)

søndag den 27. februar 2011

Tyskersko

Tjekkede lige Deichmanns damesko igennem og faldt over de tre par her. De sidste ser godt nok en anelse mærkelige ud i materialet, men måske det er bedre i virkeligheden. De to første koster 199,- og det sidste par 249,-


Udsalgs søndag!

Jeg startede dagen ud med at tjekke tilbudsaviser på nettet for at se om om der skulle være noget guf. Og det fandt jeg. Så tog cyklen først i Føtex efter Wedges og så i Netto efter make up pung som jeg mangler, men wedgene (eller hvordan man siger det:)) så ikke pæne ud da de kom på og make up pungen var fin, men for lille. Så måtte fise hjem igen.



Da jeg kommer hjem ser jeg hos The Vintage Hausfrau dette fine tilbud fra Fakta. Kan ikke se om det er stofledninger hvilket jeg foretrækker, men nu må jeg lige på den igen.
Note: ledningerne er af stof. Gæt hvilken farve jeg valgte..

lørdag den 26. februar 2011

Ægte flower power tøj

Jakken her er indbegrebet af rigtig mange ting jeg godt kan li´. For det første elsker jeg småblomstret stof, har i mange år kunnet tænke mig en quiltet overgangsjakke, fløjl er jeg også fan af og så er albuemærkerne også rigtig fine. Jeg er bare i tvivl om den bliver lidt for lang, til sådan en lille spirrevip som mig.. Jeg må lige se hvor mange penge har får at gøre med i næste måned, får jeg råd, tror jeg altså den her ryger hjem til mig. Den koster 537,- her.




(Billeder: asos.com)

fredag den 25. februar 2011

Karin bag

Den er da ikke helt dum, er den? Den er ikke ægte læder, men umiddelbart synes jeg ikke den ser fake ud. find den hos Gina Tricot til 199,- findes også i sort.

(Billede: Ginatricot.com)

mandag den 14. februar 2011

En lys idé

Jeg har haft besøg af min veninde i weekenden og vi fik næsten overbevist os selv og hinanden om, at sådan et par skønne sommersko er lige hvad vi har brug for til vores kommende eksamen. Uh jeg synes det er en flot farve. Fås hos Asos til 342,-

fredag den 11. februar 2011

Greenex

Kiggede lige H&M Glamour Collection hos Nitrolicious. Der var overraskende meget som jeg ikke brød mig om, men den her Jumpsuit er vildt fin. Jeg er normalt ikke til asymmetri, men lige her ser det ud til at fungere fint.



Jeg gik videre til den lyse Conscious Collection og faldt for de her tre ting.





(Billede: nitrolicious.com)

Wupti!

Jeg bliver lige nødt til at videregive et tip. Sidste år købte jeg læderstøvlerne her, som jeg er rigtig glad for. Allerede der synes jeg prisen var meget rimelig, da de er i ægte læder. Men nu er de altså sat yderligere ned til kun 234,-! De er tilbage i str. 4 og 8. Find dem her.

(Billede: asos.com)

torsdag den 10. februar 2011

ConMari

Herunder ses udbyttet af et samarbejde mellem finske Marimekko og Converse. Jeg er mest til de originale Converse All Star, men synes de her har fanget "begge verdener" meget godt og skulle jeg vælge, blev det det sidste par i sort hvid med trekanterne.

Er du interesseret, er der her en lille video omkring samarbejdet.



(Billede: converse.com)

En vild pjækkedag

Det fineste skolegrej fra webshoppen her der tilhører den talentfulde illustrator Ben Javens og fra Bianco til henholdsvis £12 og kr. 450.




(Billeder: benjavens.bigcartel.com, bianco.dk)

Spring ud

Så er der forårsjakker til folket. #1+2 Monki, det er ikke anorakker selvom det ser sådan ud. #3 Topshop. #4 H&M. #5+6 Asos. #7+8 Gina Tricot.
Hvilken er du til? Jeg er ret så meget til 1 og 8.






Høj kurs

Jeg er ret glad for højtaljede jeans (og ret træt af lavtaljede) her er et par fine bud på high wast jeans. De første fra H&M de næste fra Gina Tricot.



(Billeder: hm.com, ginatricot.com)

onsdag den 9. februar 2011

Supermarket

Har idag taget et nærmere kig på siden hvor trøjen i indlægget igår kommer fra. Siden hedder Supermarket og er så vidt jeg kan se en form for Etsy. Der er færre ting, så det er derved nemmere at navigere rundt. Derudover virker det som om tingene derinde er nøjere udvalgt og generelt af noget højere kvalitet.
Jeg er indtil videre faldet for: pink medalje, delfinsweater, morsekæde med prikker og streger (hvor fed er den ikke!), halskæder med lup, flot træstage og broderikæde.




(Billeder: supermarkethq.com)

tirsdag den 8. februar 2011

Har du?

Se lige en fin og maritim (godt rim) sweatshirt jeg faldt over idag. Find den her til $32.


(Billede: supermarkethq.com)

fredag den 4. februar 2011

Blu di blu

Blåt i blåt kan jeg godt li´. Her fra Monki, Paradisvej, Monki, Gina Tricot og Asos.


Det skete igen..

Har holdt mig længe, men nu faldt jeg så i. Netshoppede for lidt tid siden amok i tingene nedenfor, men til ret fordelagtige priser heldigvis. Kasket fra Lazy Oaf, kæde med sølvske, dybblå velourbukser og turkise strømper fra Asos.



(Billeder: lazyoaf.co.uk, asos.com)