lørdag den 28. maj 2011

Dimission #2

Jeg er nu faldet over denne kjole fra Asos til dimissionsfesten. Den har rigtig fine detaljer som krave og brystudskæringen synes jeg, men er dog i tvivl om det lyse stof er for stift og om den lyse farve vil få mig til at blegne, hvilket ikke ville se super smart ud :P

søndag den 22. maj 2011

Yes mand!

Se lige hvad jeg var så heldig at få billetter til igår, glæder mig til September!!

Bon Iver - Calgary from Christopher James Baron on Vimeo.

lørdag den 21. maj 2011

Der er ikke noget der er så skidt...

Jeg købte sidste år cardiganen fra Asos nedenfor. Den gik op i syningen i ryggen og jeg fik tilsendt en ny, den gik så op akkurat samme sted! For dårligt, så nu får jeg pengene refunderet for den.
Det forholder sig sådan, at jeg så synes det er iorden at snuppe en ny ting hos Asos for pengene og bedst som jeg sidder og kigger derinde, dukker de lilla Converse op i min størrelse. Haps haps haps (nu skal vi ha´ snaps), de kommer kun til at koste mig 43,-.

Ps. vidste I at Asos også refunderer jeres porto hvis I scanner og sender en formular+kvittering? Har jeg først fanget nu, men rart er det da ;)




(Billeder: asos.com)

tirsdag den 17. maj 2011

Busy Bee

Jeg har lidt for travlt med min BA for tiden, men nu i baggrunden kører SATC de to aller første afsnit, de hjælper lidt. Miranda hvordan er det du ser ud? ;)



(Billede: google.com)

fredag den 13. maj 2011

Dimission #1

Lavede et indlæg den anden dag som åbenbart er blvet slettet?! Så prøver igen.
Inden længe er jeg færdiguddannet (jaix) og i den forbindelse skal vi have dimissionsfest (jay). Jeg er ved at kigge mig lidt omkring efter en passende festlig påklædning og her et kandidatoutfit. Hårpynt, Topshop. Cardigan+kjole, Asos. Sko, H&M.


Kun for mig, kun for mig

Har nogen set bikinien her i H&M? Jeg føler lidt den er lavet specielt til mig ;) og efter sigende skulle den være i butikkerne fra Maj måned.












(Billede: hm.com)

mandag den 9. maj 2011

Har I set Google idag?

TILLYKKE Roger Hargreaves. Hilsen Little miss Trouble.

onsdag den 4. maj 2011

Tropicana

Er der noget jeg godt kan li´, så er det computerstrømper. Jeg kan også ret så godt li´ ananas og kirsebær. Så da jeg for lidt siden så disse fra Gina Tricot, blev jeg svært begejstret ;-)

(Billede: ginatricot.com)

mandag den 2. maj 2011

Et overspring

Har I set Asos har lavet sådan en Polyvoreagtig side? Asos fashion finder hedder den. Det er da meget sjovt. Søger du på noget bestemt derinde til et sæt du vil kreere, henviser den ikke kun til Asos men også andre britiske webshops. Jeg fandt bl.a. nogle ganske billige og fine converse her. Og hvor seje er drinksbrillerne ikke lige?