lørdag den 25. juni 2011

Mein Hut

Ny stråhat til tli sommeren, direkte fra Læsø.



(Billede: privat)

onsdag den 22. juni 2011

YES


tirsdag den 14. juni 2011

Dimission Done.

Jeg bestilte den tidligere nævnte kjole fra Asos til min dimission, men da den kom på, var det bare ikke helt godt, så den røg tilbage og jeg troede ikke jeg ville nå at finde en ny, da der kun var et par dage tilbage til festen, men... det gjorde jeg og en super flot en af slagsen hvis jeg selv skal sige det ;) Den kostede 299,- og fås her.





(Foto: privat, zara.com)

fredag den 10. juni 2011

Wuhuuuu

Nu tager jeg til Dimissionsfest og derefter Northside - Wuhuuu We kissed on the lips! Vi ses



(Foto: Kirsten Olesen)

torsdag den 9. juni 2011

HM news

Så er der nyt design til hm.com Umiddelbart virker det fint synes jeg, i hvertfald når man klikker ind på en "tøjkategori" som jeg oftest gør :) Det er rart man nu slipper for den der loading ting der altid kom frem i starten og ved ikke om det er indbildning, men er der ikke også kommet en del flere varer op end normalt?!

onsdag den 8. juni 2011

Brugt er smukt #7

He, jeg var ikke helt færdig igår, har da også anskaffet mig den her fine net/strandstaske-ting, også fra en Genner i Hjørring.
(Foto: privat)

tirsdag den 7. juni 2011

Brugt er smukt #6

Nej, der er faktisk lige to sidste ting jeg vil have med.. sødt mussekrus helt fra min tid i Haderslev fra Vojens genbrug og så et ret specielt og flot thekrus fra genbrug i Hjørring.


(foto: privat)

Brugt er smukt #5

Den sidste ting jeg vil vise, er den stribede fætter her fra Femilet, med den fine detalje i halsen at åbningen sidder lidt til venstre. Købt til 15 kr. så vidt jeg husker.

(Foto: privat)

Brugt er smukt #4

Her kommer nogle genbrugsfund fra sidste uge, som jeg synes pynter rigtig meget. Tre nodebøger med de flotteste mønstre og farver.. mit grafiske hjerte smeltede da jeg så dem ;) Fundet i genbrugsbutik i Sindal til 5 kr. stykket.


(Foto: privat)

mandag den 6. juni 2011

Brugt er smukt #3

Tre på stribe - flot rustikt porcelæn, lille lampe og en svanepude. Fundet på genbrug i Nordjylland og lampeskærmen Kbh.







(Foto: privat)

Brugt er smukt #2

Totalt sejt instamatic Kodak kamera fra 70´erne. Har fundet frem til det "bruger" de nu udgåede 126 film, som jeg har fundet nogle af på nettet. Har forhørt mig hos forskellige fotohandlere, der dog ikke mener der er den store mulighed for fremkaldelse af disse :/ Hvis det er noget I har forstand på, så sig endelig til! Fundet i genbrugsbiks i Hjørring til 5 kr. (det skal lige gøres rent kan jeg se:))

Lidt ældre model fra 60´erne med tilhørende lædertaske. Fungerer desværre ikke. Fundet i storskrald.

(Foto: privat)

Brugt er smukt #1

Nu kan I godt vente jer en større kavalkade af alskens genbrugskup jeg på det seneste har gjort mig. Det første er LP coveret her, der hørte faktisk ikke en LP med, men jeg synes det var grafisk flot, så snuppede det alligevel og var så heldig at få det kostenlos :) Fine fine detaljer.






(Foto:privat)

fredag den 3. juni 2011

Krølle Bølle

Idag har min søster og jeg bestilt sommerferiebilletter til Bornholm og jeg glæder mig! DSB har billetter fra Kbh. til Rønne helt ned til 99,- pr. person inklusiv færge, nice price. Men sig endelig til hvis I har nogle Bornholmeranbefalinger, gerne lidt udover det sædvanlige.

AA

Det er kommet mig for øre, at American Apparel giver 30% med koden US22CHD44ZULU8.
Har aflagt en af de fysiske butikker et visit i Berlin, men er næsten aldrig på webshoppen. Jeg synes mange af tingene derinde er en tand for pebrede for mig, men med en kode er det da forsøget værd ;)



torsdag den 2. juni 2011

Ærgerlighed

Kender I det, I finder et ret perfekt stykke tøj, men ser ved nærmere iagttagelse en detalje der ikke er til at leve med? Et grimt print, et stort logo, kæmpe slids, dårlig placeret lynlås eller..... ET KÆMPE HUL PÅ MAVEN! ihh altså...






















(Billede: Asos.com)

Kald mig Grafisk Designer!


Ingen vej tilbage, nu er jeg voksen og veluddannet ;)