mandag den 29. august 2011

Efterårspalette

Fine farver og faconer fra Monki. Jakken er min favorit.








torsdag den 25. august 2011

Hang it all

Undskyld jeg stadig er i boligmode, men er for tiden på jagt efter knager til mit køkken og gang. Hvor fine er de her fra Susan Liebe ikke lige? Find dem her til 75,- stykket.













En indflyttergave..

fra mig til mig.



(Billede: shop.hvasshannibal.dk)

fredag den 19. august 2011

Blumen

Jeg er midt i flytning og lejligheden er slet ikke som jeg regnede med, så alting er ét stort rod lige nu.. Jeg håber det ordner sig og må tage en dag ad gangen. Idag kom der dog et lystpunkt. Jeg var i den lokale genbrug for at aflevere nogle ting, faldt over den fine fine kop her og så var damerne så søde at jeg bare måtte tage den, tak ;)

(Billede: privat)

søndag den 14. august 2011

Grrreat idea



Nu ved jeg godt, jeg er gået lidt i selvsving med al min boligindretning, men må lige dele det her smarte fænomen med jer: selvvandendde krydderurtepotter! Jeg faldt over denne model fra Rösti. Det er ikke alle farverne jeg er lige vilde med, men orange, gul, hvid og lyseblå synes jeg er ganske fine. Vandingen sker efter sigende automatisk via en tynd bomuldssnor, som stikkes ind i plantens jord ved hjælp af et lille plastspyd. Virker det, er det da for smart :) Se mere og køb dem bl.a. her. De findes i 3 størrelser og koster fra 49,95 - 89,95.

Der findes også den lidt dyrere udgave fra Eva Solo nedenunder. Den er så vidt jeg kan forstå af samme princip bare med nylonvæge. Ret fine. Find dem f.eks. her.


(Billeder: smartclub.dk, fh-as.dk, google.com)

lørdag den 13. august 2011

Med spenderbukserne på

Kender I Svalernes Loppemarked? Hvis ikke, vil jeg varmt anbefale jer at kigge derhen en tur. Det ligger på Nattergalevej 6 i NV og har åbent hver eneste lørdag 10:00-15:00. Der er rigtig mange fine mindre ting og sager, enkelte møbler, en afdeling med tøj, en afdeling med bøger og en "elektronikafdeling". Bor du på Fyn, findes der også Svalernes Loppemarked i Odense.

Jeg købte idag en lille Bjørn Wiinblad vase til 30,- plus et dekorativt decilitermål og en kop i samme stel som denne til 7 kr. ialt :) Jeg er rigtig glad for mine små kups. Trådkurven fandt jeg i Netto, da jeg skulle hæve penge til loppemarkedet til en tier, tænkte den kunne være smart i mit nye køkken til at opbevare løg.



(Billeder: privat)

fredag den 12. august 2011

God weekend

til alle!

Fleet Foxes - Mykonos

onsdag den 10. august 2011

Homesick

En lille collage for at få et overblik over indretningssituationen i den nye hule. Bare rolig alt er ikke olivengrønt :)

(Billeder: google.com, privat, redigeret i Photoshop)

søndag den 7. august 2011

Sat til vægs

I julegave fik jeg af min søster og mor 3 hylder og 2 "stænger" i det her fine teaksystem. Jeg skal ikke kunne sige om det er replika, men tror det ikke. Systemet hedder Royal System og er tegnet af den danske møbeldesigner Poul Cadovius i 1951. Jeg synes det er rigtig flot og sjovt med mange forskellige kombinationsmuligheder, så glæder mig til at få det op i min nye hule. Tre hylder er dog næsten ikke nok, så har I en idé til hvor jeg kan finde dele til systemet, må I endelig sige til! Har kigget lidt på dba og lauritz.com indtil videre.



Systemet er for nylig blevet "genoptrykt" af designmøbelfirmaet dk3. Det vil blive lavet i en slidstærk kompaktlaminat udgave plus i eg og valnød. Rigtig god idé at genoplive klassikeren synes jeg. Bl.a. vil der blive udformet et "hængeskab" designet til den bærbare kan få en plads der. Læs om projektet her.



(Billeder: modernfindings.com, designaddict.com, image.architonic.com, dk3.dk)

lørdag den 6. august 2011

1 Badge -> 1 krone


(Foto: privat)

Hej, du er fin

Parka til 579.00,- hos Zara.

torsdag den 4. august 2011

Ekstrem hjemmeservice

Jeg er gået fuldstændig i indretningsmood, så det kommer de næste indlæg nok til at bære præg af. Her er 4 ting jeg ville blive meget glad for at have i min nye bolig. Rundt teaktræsbord, marguerit badeforhæng, fugletæppe og sengetæppe med hæklede kirsebær.



(Billeder: decorate.dk, maihuset.dk, maihuset.dk, nordhjem.dk)

onsdag den 3. august 2011

Visse Vase

I min nye hule er der et stykke metalhalløj i gulvet hvor der formentlig tidligere har stået en brændeovn. Jeg kom frem til det kunne være ret fint at have en gulvvase med nogle grene stående der. Surfer lidt rundt på nettet og gemmer dette billede, da det er noget i den stil jeg er ude efter. Og hvad finder jeg så på forbrændingens genbrugsbutik i Hjørring, akkurat samme model til 45 bobs - niceness!

(Billede: dba.dk)

tirsdag den 2. august 2011

Kitty, Squarepants eller Patrick?

Jeg står i et noget af et dilemma for tiden. Jeg samler på pez figurer og så forholder det sig sådan, at der i min lokale Netto befinder sig en masse af de herlige figurer for tiden. Jeg har fået det ned til disse tre, men kan nu på ingen måde bestemme mig for hvilken det skal være :)



(Billeder: google.com)