mandag den 30. januar 2012

K Ø K K E N



















Jeg er efterhånden kommet godt på plads i min lejlighed, så tror jeg vil invitere lidt med indenfor. Vi starter i køkkenet..

(privat)

Mere laks

Så er der forårsnyheder fra Depend. Det ser ud til der er en del matte lakker, som jeg er ret vild med for tiden og de har faktisk også fået en mat top coat lak, så alle dine lakker kan blive matte hvis det skulle være! Lak nr. 261 ser super fin ud! Derudover ville det ikke gøre mig noget at tilføje 54, 124, 244, 288, 292, 295, 296, 299, 300 og 301 til samlingen :P




(depend.se)

lørdag den 28. januar 2012

Goodbye

De seneste par måneder har jeg været i praktik hos Designdelicatessen. Hvis I ikke allerede kender firmaet, kan jeg fortælle, de har super mange lækre og anderledes ting, mest til boligen.

Som et farvel, vil jeg her vise nogle af mine favoritter fra firmaet og håbe I får lyst til at kigge forbi webshoppen eller deres fysiske butik på Frederiksberg.

I.D.E.A. Icon watch. Pixel armbåndsur.



Den store sællert, Native Union POP Phone. Telefonrør i lækkert materiale og klassisk stil til din iphone eller ipad.




I.D.E.A. To:Ca - Digitalt træur.


Kikkerland notesblok, fås udover æble og pære også i muffin :)



I.D.E.A. Bloccon vandkande.


Nexttime focus wall clock, ø25cm.

Laks

Jeg drømmer for tiden om 2 neglelakker til min samling. Den ene er den matte lyserøde på billedet til venstre. Gik på jagt hos Essie, jaix de har mange forskellige, men når jeg så billeder af dem på, levede ingen op til forventningerne. Så faldt jeg over China Glaze, Something Sweet og den ser faktisk ud til at matche rigtig godt - win.

Jeg er dog stadig glad for Essies lakker, find dem til en god pris her.

fredag den 27. januar 2012

Derfor

To anbefalinger fra næste uges Netto-katalog. Den ene ting har jeg anbefalet før, det drejer sig om Celestial chai the, en af mine favoritter. Den anden er en badeværelsesradio. Jeg har selv en radio til badet, som jeg er ret begejstret for. Nu kender jeg ikke kvaliteten af denne, men synes pris, form og farver er ret så fine.


torsdag den 19. januar 2012

Cark Kleiner for Ikea

Sammen med stylisten Evelina Bratell Kleiner har fotografen Carl Kleiner lavet disse fine billeder, der viser Ikeas køkkenservice frem og viser måder hvorpå du kan arrangere det. Jeg synes det er vildt flot. Se mere af hans arbejde både for Ikea og mange andre her.







(Billeder: carlkleiner.com)

Asoshoes

Åh, jeg synes Asos har mange flotte sko på udsalg! Da jeg har måttet sende skoene til højre øverste række tilbage pga. dårlig pasform, har jeg bestilt et par af de andre nedenfor - gæt hvilke :) Skoene koster ca. mellem 200,- og 450,- .


(Billeder: asos.com)

torsdag den 12. januar 2012

Lyskop

Den sidste søndag i advent, gav min mor mig den fineste Bjørn Wiinblad kop m. tilhørende underkop. Da jeg, ligesom hende, allerede har samlet lidt for meget genbrugsporcelæn, vidste jeg ikke helt hvor den kunne få en plads, men så slog det mig idag, den kan jo være lysestage!



(Billede: privat)

Plissé Polymorphe

Så fandt jeg mig en ny lampe til gangen :) Den er ret sjov, af det franske mærke Tse & Tse og kan, som det ses på billedet, også bruges udenpå en vase. Vil man lave lampeskærm, binder man blot en snor omkring foroven. Den er købt i Fick & co. på Frederiksberg, hvor de også forhandles i andre former og farver.




(Billeder: privat, tse-tse.com)

søndag den 8. januar 2012

Vor underfulde verden

Jeg har fundet en fantastisk flot bog i min lokale genbrug. Den hedder "Vor Underfulde Verden" og er propfyldt med meget inspirerende fotos og illustrationer. Layoutmæssigt er den også ret fin. Jeg var tidligere idag i Netto med lidt pant og købte en af deres fine rammer. På nederste billede kan I se, jeg har sat en af illustrationerne fra bogen i rammen, som nu pynter på min gallerihylde.













(Billeder: privat)

Det er for vildt

Jeg er nok ikke den eneste, der ikke kan tillade mig økonomiske udskejelser i Januar, men i Tiger har de fået noget nyt, til en rimelig pris. Sanpellegrino sodavand i citron, appelsin og blodappelsin i en lille 20 cl. flaske, er den ikke fin? den koster, wait for it.... 10 kr.

(Billeder: tiger.dk)

lørdag den 7. januar 2012

Hverdagspynt

Se hvad jeg fandt i posten den anden dag, en gave helt fra det Nordjyske!


(Billede: privat)

Framed

Jeg er ret vild med sorte smalle rammer for tiden a la dem man ser på gamle Christel billeder som nedenfor. Og se nu lige hvad de sælger i Netto fra imorgen, fine smalle rammer i 5 forskellige størrelser. Ideelt var de i træ i stedet for alu, men til gengæld passer priserne mig rigtig fint.



(Billeder: dba.dk, netto.dk)

fredag den 6. januar 2012

And it was all yellow

Gul ses überalles, når det gælder interiør for tiden. Jeg ved ikke helt om det vil passe ind i mit hjem, men synes rigtig godt om tendensen. Både den meget friske som vandkanden og den lidt mere rødlige gule a la tæppet.



1. Unfold Pendel, Muuto. 2. Contrast Krus,Royal Copenhagen. 3. Swirl m/mic, Aiaia. 4. Oslo Plaid, Idemøbler. 5. Bloccon Vandkande, I.D.E.A. 6. Roboter Toilettenpapierhalter, ?.

Fashionista

Miffy er smart, hun ved hvad der rør sig og klæder sig i årets Pantone farve. Jeg spår, Miffy bliver den nye Hello Kitty.





Miffy pryder også min skærm lige nu, fordi jeg synes hun er sød og fordi det netop er sådan Kbh. føles for tiden ;)


torsdag den 5. januar 2012

Color of the year

Årets Pantone farve er... Tada... Tangerine Tango. Kan I li' den? Det kan jeg, synes den er fin og meget frisk.



Asos har valgt nogle varer ud i stil med Tangerine Tango, dette er mine to favoritter, se mere her.



Jeg glæder mig til at se, hvor meget vi kommer til at se til farven, både i modebilledet og i det grafiske univers, i det kommende år. Sidste års "honeysuckle" synes jeg umiddelbart ikke, jeg så super meget til, hvorimod forrige års turkise nærmest stadig spøger :)





(Billeder: google.com, asos.com)