onsdag den 29. februar 2012

Running man

I weekenden var min søster og jeg på loppemarked. Vi fandt begge fine strikketrøjer, derudover var jeg så heldig at finde de her Adidas sneaks, der passer perfekt. Jeg plejer ikke at købe så mange sko i genbrug, da de hurtigt indretter sig efter den enkeltes fod og så kan de også lugte lidt ;) Men de her var næsten som nye efter en tur i vaskemaskinen, det er mig selv der har grisset sålen til efter en løbetur. Jeg synes den gule farve er rigtig fin og så fik jeg dem til kun 30kr.!





(privat)

mandag den 27. februar 2012

I just repinned your pin on Pinterest

Jeg er blevet bidt af en gal Pin og I skal være meget velkomne til at følge mig på Pinterest. Jeg har tilføjet en knap til højre I kan klikke på, hvis I er nysgerrige. Hvis nogen er uforstående overfor alt det her pinsludder, kan jeg fortælle, Pinterest er et "billeddelings- og inspirationsmappeværktøj", der varmt kan anbefales!

F I N E * F A R V E R * P Å * M I N * B O N



(privat)

FILM jeg har set på det sidste

MY IDIOT BROTHER (2011)


THE HELP (2011)


SUBMARINE (2011)


INTO THE WILD (2008)


THE ARTIST (2012)


De er bestemt alle fem værd at se. "MY IDIOT BROTHER" fordi du får et godt grin af en amerikansk komedie, der ikke er alt for plat. "THE HELP" fordi det er en fin skildring af skellet mellem sort og hvid og den arbejdende kvinde i 60'ernes USA (du måske kommer til at fælde en lille tåre). "SUBMARINE" fordi den er anderledes, lidt skør og flot filmet. "INTO THE WILD" fordi der er flot natur, en autentisk historie bag og ikke mindst pga. det herlige soundtrack (dog kan filmen virke en anelse langtrukken). "THE ARTIST" fordi der er en sød historie bag og fordi det er en ny stumfilm der formår at fungere fint i 2012.

søndag den 26. februar 2012

T I P

Må jeg have lov at dele det her fordelagtige tilbud med jer. Måske er 29,95 ikke total billigt for en halv liter is, men når den smager så godt som Häagen-Dazs synes jeg, det er et kup. Min søster har været på vinterferie hos mig og vi kan varmt anbefale varianten med chokolade, pecannød og karamel. Igår forsøgte vi at opstøve den med Oreos, desværre uden held. Tilbuddet skulle efter sigende gælde til og med d. 4/3.

tirsdag den 14. februar 2012

Flødesmækker

Idag faldt jeg over de her virkelig fine piskeris fra Normann Copenhagen. De er designet af Ding3000 og går under navnet Beater. Jeg er helt vild med farvekombinationerne og den pladsbesparende tankegang bag, mht. sammenklappelighed/lukkemekanisme og ophængsfunktion. Jeg skal ikke kunne sige hvor gode de er i brug, men er ret interesseret i at prøve et eksemplar af, gerne i lavendel/orange.

Beater fås bl.a. her til 99,- stykket fra slutningen af Februar.






(ding3000.com, spottedbynormanncopenhagen.com)

mandag den 13. februar 2012

Fem-armet fætter

Jeg har lige haft en fabelagtig weekend i Aarhus, der bl.a. indebar en genbrugsrunde. Til min store glæde fandt jeg på runden den her virkelig flotte stage i god stand til kun 30 kr.! Uha, jeg glæder mig til at se den in action.



(privat)

Derfor

Ugens Nettotip er en af mine store personlige favoritter, nemlig produkter af mærket Maison Belle. For tiden har jeg selv opvask og håndsæbe derfra, som jeg er svært glad for. I denne uge kan du købe opvask, universalspray eller toiletrens for en flad tyver!

Maison Belle er udviklet af Isabella Smith. Produkterne er meget miljøvenlige, ganske ufarlige og tilsat ægte æteriske duftolier. Det er min erfaring de er drøje i brug og sidst men ikke mindst og er det en super lækker emballage og et fint logo de har. What's not to like?



(Netto.dk)

lørdag den 4. februar 2012

Et æble på min æbleknap



(privat)

Jydetip

Her er en smart side, der får mit nordjyske tilbudshjerte til at banke lidt hurtigere, den vil jeg gerne dele med jer.

Siden hedder minreklame.dk og har de fleste aktuelle tilbudskataloger liggende inddelt efter kategori. Det jeg synes er rigtig smart ved siden er, at man øverst i højre hjørne kan søge på alt mellem himmel og jord. Igår ledte jeg f.eks. efter en stavblender, søgte på det og fik flere forskellige resultater op. Siden med den ønskede vare er markeret med en grøn ramme og så kan du se hvornår tilbuddene gælder fra og til. Det er da sejt! :)



Har du ikke brug for at søge på en bestemt vare, men bare vil se de mest almindelige aktuelle dagligvarekataloger, kan jeg anbefale tilbudkatalog.dk.

torsdag den 2. februar 2012

Sarah Hvass

Har I set, man i denne måneds Boligmagasinet får et stk. særtryk af Sarah Hvass med i købet?
Pige eller mand -> synes de er ret fine. Magasinet koster lige under 60,- så vidt jeg husker.


(sarahhvass.dk.)

P A S T E L



Igår var jeg forbi Chao Chao på Nørrebro, en asiatisk inspireret butik, med alt mellem himmel og jord. Jeg kom hjem med dørslag og engangsservice i flotte nuancer til 20 kroner.

(privat)

Sjaw

Hver dag ligger jeg vejen forbi en del grafisk design/design blogs. Idag var der et designindlæg, der skilte sig ud. Indlægget handlede om firmaet Colin SA fra Schweiz, der producerer møbler til arbejds- og kontorbrug. Se lige hvordan de viser møblerne frem! En god og sjov idé at skille sig ud fra andre, men på en fin og sjov måde. Derudover synes jeg bordet er ret flot.





(ownlineshop.com)