søndag den 29. juli 2012

!!*1*0*0*0*!!

Dette er indlæg nr. 1000 på min efterhånden gamle blog. Tillykke blog.




















(Billeder: google.com)

lørdag den 28. juli 2012

Kup

Netto -> 20 kr.

 

Rema1000 -> 15 kr.

onsdag den 25. juli 2012

Something else

Jeg prøvede noget, jeg ikke har prøvet før her til aften -> en Peach Salsa Hot Dog. Find opskriften på den og 12 andre alternativer til den traditionelle Hot Dog her. Jeg havde været lidt for gavmild med jalapeños og fyldet var lidt svært at styre, men ellers smagte den ganske udemærket :)




tirsdag den 24. juli 2012

"Saved items"

Jeg går lidt og overvejer sådan en quilted sag her. Tror den vil være fin som overgangsjakke. Er ret vild med det prikkede for, men kan ikke bestemme, om jeg bedst kan li' den i navy eller blue. De har begge lapper på albuerne som den røde og koster 240 kr.

 

(Billeder: asos.com)

mandag den 23. juli 2012

"Jeg trives bedst med hvide mennesker"

Jeg har gennem de sidste par måneder fået en del nye blege beboere i min lejlighed. Jeg har aldrig lagt mærke til disse figurer/potteskjulere tidligere. En dag, så jeg en samling af dem i et nummer af Boligliv, synes de var ret fine og derefter har de nærmest forfulgt mig i de genbrugsbutikker jeg er kommet i :) Jeg har solgt et par stykker på Dba, men kan ikke lade være med at købe dem, når jeg falder over dem, de fås til en slik. Nyeste skud på stammen er den helt store nederst. Min yndlings er den specielle i midten i vinduet. Er der nogen der kender dem? Ved hvilket årti de er lavet i og evt. hvem der står bag?



søndag den 22. juli 2012

Go go go

For et par uger siden havde jeg et go-card ude på cafeerne. Måske I faldt over det,  sådan her ser det i hvertfald ud. Jeg var ret spændt på om farverne ville blive, som jeg forestillede mig dem, men det gik heldigvis fint :)  Om noget tid får jeg endnu et kort ud, glæder mig til at se det på tryk.

På en prik

Kender I genbrugsbutikken "Genbrug" på Vesterbrogade, hvor man betaler sit tøj efter vægt? De har super mange fine ting og med det koncept, fås det meste tøj også til en ganske rimelig pris. Den sommerlige priksag her, fik jeg i butikken for nylig til 65,-



(Billede: privat)

fredag den 20. juli 2012

♫ ♪ ♫



For noget tid siden købte jeg et debutalbum med Jonas Breum, ej at forveksle med Morten Breum :) Jonas Breum har tidligere spillet i Breumm og Coolsville, bands som jeg begge har synes rigtig godt om. Sangene i disse bands er dansksprogede og det er de på albummet ligeså, alle med fine tekster.  

Albumet hedder "Fremtiden Findes Hos Hende Jeg Forlod" og skuffer bestemt ikke. En af mine yndlingssange derfra er "For Altid", så den får I da!

Jonas Breum - For Altid

En tur på den lokale

Dagens genbrugsfangst: to potteskjulere og en tekande for 35 kr. Er ret vild med mønstret på skjuleren i midten.


(Billede: privat)

At gå i små sko

Har ikke fået vist mine sandaler fra Asos. Sådan ser de ud, jeg er super glad for dem. Men ville bliive ekstra glad, hvis vejret ville tillade mig at gå med dem også.



(Billede: privat)