søndag den 29. juni 2008

Lille krokodille

Da jeg for noget tid siden var til koncert med Teitur, varmede hans ven Mads Mouritz op. Han spillede denne sang, som han har lavet i samarbejde med digteren Lone Hørslev. Jeg kan godt lide der når bliver sunget på dansk, synes det er en fin tekst og melodi og så er videon også ret sød - dukken ligner ham godt :-)

Mouritz/Hørslev projektet - Lille krokodille

lørdag den 28. juni 2008

An end of an era

Igår var der dimisssionsfest på min skole - rigtig hyggeligt med livemusik og det hele. Her ses mine fine veninder og jeg i printerlokalet for sidste gang. Lidt trist var det også, men nu starter et nyt kapitel. Der blev alligevel en plads til mig på Skolen for Visuel Kommunikation, så efter ferien flytter jeg til Sønderjylland! Kirsten (tv) er også blevet optaget, mens Anne (i midten) bliver i Aalborg og arbejder som grafisk designer. Bare hun vil komme og besøge os :-)

(billede fra Facebook)

torsdag den 26. juni 2008

Low budget

Jeg har slet ingen penge for tiden, så nøjes med at "shoppe med øjnene". Her er hvad jeg ville snuppe hos forever21, hvis jeg havde råd.

onsdag den 25. juni 2008

Gør et skokup

Min veninde var så sød, at gøre mig opmærksom på, at der idag og imorgen på Shoeshop er 50% på alle sko! Og der er mange slags at vælge imellem, sku´ jeg hilse og sige :-D Her er et par eksempler.

fredag den 20. juni 2008

I miss you

Jeg savner mine H&M gladiatorsandaler, der gik i stykker. Derfor har jeg været ved at se, om jeg kan finde nogle ligeså fine. Det er nok, det par fra Asos jeg synes bedst om, men grå er ikke lige min farve, så vil se om de ikke kommer i andre nuancer. Ellers er de andre tre par også gode bud, alle koster under 400 bobs.

torsdag den 19. juni 2008

Vild med dans

Til efteråret vil en ny sæson af det populære familieprogram Vild Med Dans komme på tv2. Ifølge stationens hjemmeside, er to af deltagerne Oliver Bjerrehus og selveste statsministerfrue Anne Mette. Det skal nok blive sjovt..


(billeder fra www.tv2.dk og www.kvinder.bt.dk, redigeret i photoshop)

onsdag den 18. juni 2008

Mere flower power

Blomsterprint ses overalt i øjeblikket. Jeg fandt hos vagabond de her fine sommersko med et anderledes blomsterprint, der leder tankerne hen på gamle glansbilleder. De fås i str. 36-41 og koster 499,-


I den lokale H&M har de denne fine blomsterkjole til 349,-. Der er mere strut i skørtet end det ses på billedet, så den er lidt 50´er-agtigt og meget frisk. Desværre er den ikke i min størrelse, ellers ville den være perfekt til dimissions- og Skt. Hans fest, som jeg i de kommende weekender skal til. Jeg fik aldrig købt en kjole fra Asos, men har i stedet anskaffet mig en rød sag fra H&M, som jeg blogger en anden dag.


(Billede fra http://www.nitrolicious.com/)

Over and out!


Tillykke til mig - igår blev jeg færdiguddannet Grafisk Designteknolog og sluttede af med et rigtig fint resultat :-) Hvad jeg skal bruge det til, må jeg nu til at finde ud af.. jeg kom ikke ind på de grafiske uddannelser jeg søgte, men jeg må se det som en mulighed for at finde noget andet der er lige mig.
Min familie kom med den fine kage, meterlange sugerør og gaver, så det var en super dag.

søndag den 15. juni 2008

Spark mig med stil :-)

Det ultimative dansehit fandt min søster og jeg ud af igår - super sang.

Sterling - Lyssværd

Black and white

Jeg synes sådanne lyse ballarinaer med sort snude er super fine og lidt stepagtige. Disse to par er fra Topshop og koster cirka 250 og 180 kr. Bloggeren Anne har købt et par fine der ligner i lys beige, også fra topshop.


fredag den 13. juni 2008

Ladies night out

Så blev det igår min tur til at se Sex and The City på det store lærred. Vi var tre veninder afsted og jeg må sige, det var en rigtig fin og sjov film. Man mærkede slet ikke den varede 2,5 time. Efter filmen var vi ude at spise og jeg var iført det mest "Carrieagtige" outfit jeg lige ku´ finde frem.

torsdag den 12. juni 2008

Det var en onsdag aften..

Igår drog jeg mod Hjørring, for at overvære en audition til DRs kommende program Talent 2008 sammen med to veninder. Det blev en sjov og lang aften, og jeg kan afsløre så meget som at X-factor tvillingerne var med!
Showet bliver vist til efteråret, så kig lige godt efter, måske jeg ses blandt publikum :-)

onsdag den 11. juni 2008

Stik mig en perleplade!

Inspireret af pigerne fra Jaconfetti, Monikapolitan og en veninde, købte jeg en spand perler + tilbehør og gik, sammen med min søster, igang med at kreere perlehalskæder.
Indtil videre har vi fået lavet et keyboard og en chokolademuffin, men jeg har lige fået købt flere kæder, så der kommer snart mere til samlingen af DIY-smykker :->

tirsdag den 10. juni 2008

Fashion under 100

Jeg synes altid det er sjovt at se modebladenes "skab selv stilen", hvor de viser alternativer til de kendtes outfits.

På bloggen Fashionunder100 genskaber "indehaveren" Dana forskellige kendte kvinders outfits til under 100$. Jeg synes det er en rigtig sjov idé, hun klarer det godt og man kan endda sende hende fotoønsker med outfits pr. mail.

Her er et eksempel

Warehouse

Hvis Warehouse sendte til DK, ville jeg ikke være sen til at bestille det her outfit. Sådan en nederdel og jakke er lige hvad jeg kunne bruge til sommer :-)
(Det er cirka priser i Dkr, jeg har sat på)

mandag den 9. juni 2008

T-shirt-tid

Jeg synes tit, der kan være langt imellem fine t-shirts med print, men de to her lyse retroinspirerede t-shirts med mælk og ping pong, kan jeg rigtig godt li´. Især sammen med et par lyse jeansshorts som på pigen til venstre.

"Mælke t-shirt" fra Asos til 166,- "Ping pong t-shirt" fra Forever21 til 67,-

søndag den 8. juni 2008

sko med omtanke



På den her side finder du et fint alternativ til de kinasko ovenfor, som mange går rundt i. Skoene fås i en del farver, jeg synes dem i gul og koralrød er finest. Hver gang du køber et par, giver firmaet, ifølge hjemmesiden, et andet par til til et barn i nød. Så her kan man købe et par sko, uden at få dårlig samvittighed :-)

Good morning sunshine

Vi har fået lidt penge tilbage fra en tidligere studietur. Jeg har brugt dem på disse fine wayfarer solbriller fra ebay til ca. 65,-







lørdag den 7. juni 2008

Øv

Så skete det, der ikke måtte ske.. mine fine gladiator sandaler fra H&M gik i stykker, og da jeg gik ned i butikken havde de ikke flere, så jeg måtte nøjes med at få pengene igen :-(

Jeg tænker nu, om det var et tilfælde eller om skoene i H&M generelt er af dårlig kvalitet - har I nogle erfaringer mht. til dette?

Bloggepause

Den sidste tid har jeg haft uoverskueligt travlt med min afsluttende eksamen.. jeg har været spærret inde hjemme og på skolen foran computeren i det gode vejr, så jeg er næsten gennemsigtig bleg - men nu er jeg heldigvis klar til at aflevere mandag og kan nyde solen "og livet" igen :P

Alt dette, for at sige hvorfor jeg ikke har blogget et stykke tid.