onsdag den 29. juli 2009

Genbrugsgejl

Her er et par flere genbrugsfund jeg har gjort mig heroppe nordenfjords. Hjertebikini + blonde strømpebukser.



(Billeder: privat)

2 i 1

To af mine favoritter i en og samme beklædningsgenstand – pailletter og jumpsuit. Det er lidt svært at sige, om den vil sidde godt, men synes den ser cool ud! Find den her.


(Billeder: www.etsy.com)

Abekunster

Så tror jeg da nok lige jeg har fundet det perfekte billede til at pryde min væg! 50 kr. fra MosterAnne. Jeg er personligt ret så vild med det – hvad siger I??


(Billede: www.mosteranne.dk)

Tunng

Her den anden dag var jeg på biblioteket for at låne cd´ere. Jeg faldt over en cd med det britiske band Tunng. Har ikke hørt om dem før, men ville give det en chance, da jeg syntes godt om coveret. Det lyder måske lidt dumt, men sådan finder jeg engang imellem musik :P
Jeg har nu tjekket dem ud, og må sige jeg virkelig godt kan lide hvad jeg hører! Her under er indtil videre favoritsangen, fra albummet Good Arrows. (Der skal spoles ca. 30 sek. hen før musikken kommer – enjoy!)

Tunng - Take

lørdag den 25. juli 2009

2. runde

Mens jeg har befundet mig i Nordjylland, har jeg selvfølgelig været i diverse genbrugsbutikker. Her er lidt af hvad jeg har investeret i. Krusene har jeg 6 stk af derhjemme uden hank. Min far brokker sig altid over de bliver for varme at holde på, når han drikker kaffe, så de to nye med hank passer jo perfekt til formålet.
Hjerteskålene synes jeg er super fine og har også en større "moderskål" derhjemme.

Har også fundet denne søde agern-broche i plastik.


(Billeder: privat)

Emami

Se lige noget smart! Èn kjole – masser af muligheder...

Konceptet lyder måske lidt tacky, men jeg synes faktisk kjolen har mange superfine kombinationer.
Det er dog det minus at den koster ca. 970,- – så er desværre ikke en beklædningsgenstand jeg har råd til. Kjolen fås i mange farver og findes her. Har du problemer med kombinationerne, kan du her ser, hvordan du "binder" dem – smart!







Har du mod på at sy din egen "Emami", kan du finde en udførlig opskrift på bloggen Klip en hæl & hug en tå!.

(Billeder: www.emamifashion.com)

torsdag den 23. juli 2009

Summertime

Modcloth 79 kr - Modcloth 79 kr. - Gina Tricot 249 kr. - Asos 48 kr. - Topshop 156 kr. - Urban Outfitters 174 kr. - Urban Outfitters 278kr.

(Billeder: fra netbutikkerne nævnt ovenfor)

Ebay køb

Kender I det, at man sidder og byder hemningsløst på en masse ting på ebay, da man alligevel ikke regner med at "vinde" dem? Det var lidt det der skete med denne skjorte.. Den var billig og er sikkert også fin, men ville gerne have haft noget lidt mere specielt.


Så som disse bukser. Jeg har også budt på dem, men er dog blevet overbudt.. Og nu bliver jeg nok lige nødt til at stoppe mens legen er god :)

(Billeder: www.ebay.com)

onsdag den 22. juli 2009

Jeg glæder mig...

Se hvilken sød gave, jeg fik af min søster idag! (Der er en billet på bagsiden :)

(Billede: privat)

tirsdag den 21. juli 2009

Strange but even more funny

Kan man andet end at knuselske ham her??

(Billede: www.ffffound.com)

Strange but funny

Skål!(Billede: www.ffffound.com)

Også om vinteren...

Herlige uldleggings fra Asos til 360,-

(Billeder: www.asos.com)

IKEA

Igår var jeg med mine forældre i Ikea. (Tålmodighedstest)

Der oplevede jeg to forundrende ting.
Den ene var at der var kommet scan-selv kasser. Prøvede lige en, de mindede meget om bibliotekernes lånesystem, så det var egentlig ret smart og tidsbesparende.


Den anden ting var, at jeg i restauranten bemærkede at både voksne og mere mærkeligt børn, helt uden at fortrække en mine, gik rundt med rødvin som de hentede ovre ved automaten med drikkevarer! Det viste sig så, at alle glas til sodavand mm. var små rødvinsglaslignende fætre og at det var Cola der var tale om :)

(Billeder: www.google.com)

Jamen dog...

Ebay vrimler jo med fine vintage jump- og playsuits!
Hvilken ville du vælge?







(Billeder: www.ebay.com)

mandag den 20. juli 2009

Nyheder på H&M–online

Som mange andre også har bemærket, er der kommet nye efterårsvarer på hm´s webshop. Jeg kan forstå en del i "blogverdenen" er lidt skuffede over udvalget, men i forhold til hvad hm plejer at komme med, synes jeg egentlig det er helt fint.

Især synes jeg, der er mange lange fine cardiganer, hvoraf en del er i 50% uld, så sikkert også dejlige varme til efterår/vinter og fine over et par gamacher...



Egentlig er jeg slet ikke til dyreprint, men der er alligevel noget fint og sjovt over de her strømper synes jeg..
Det her sæt undertøj er jeg ret vild med. Synes det har en fed 50´er stil over sig med de højtaljede trusser. En ting jeg dog er rigtig træt af ved hm, er at de i butikken så godt som aldrig har min bh størrelse, og nu kan jeg se de heller ikke har den særligt meget på webshoppen, b.la. på dette sæt - øv!
Et par fine accesories..
Og til slut to bluser, både anvendelige til hverdag og fest...
(Billeder: www.hm.com)

torsdag den 16. juli 2009

Ebay bidding

Skjorte, kjole og jumpsuit - alle koster under 90 kr. Jeg krydser fingre, mest for kjolen..



(Billeder: www.ebay.com)

Paillet på Ebay

Jeg har surfet lidt rundt på Ebay og kigget på vintage fund. Og se lige en skøn kombineret kjole/nederdel med små røde pailletter. Find den her!


(www.ebay.com)

onsdag den 15. juli 2009

Shorty shorts

På den ene side er de lidt for meget, men på den anden side faktisk rigtig fede... Cowboyshorts fra Gina Tricot til 249,- – hvad siger i??

(Billede: www.ginatricot.dk)