tirsdag den 27. april 2010

Do you read me?

Som lovet, viser jeg her, hvad jeg i studiesammenhæng købte i Berlin.

Alle magasinerne er købt i den super fede magasinshop/boghandel Do you read me, der har næsten alt hvad det grafiske hjerte kan begære!


Foam: internationalt fotografi magasin. Mange interessante fotos stillet flot op, så de træder frem på den bedst mulige måde. Derudover er der brugt en del forskellige spændende papirkvaliteter og nogle af siderne kan foldes ud :)FUKT: virkelig fedt magasin med illustrationer af forskellig art. Det er trykt i et tykt avispapirsagtigt materiale og hæftet i ryggen. Bagerst er der en biografi og kunstnerne, der har stået for illustrationerne.


Its´s nice That: virkelig cool magasin trykt på genbrugsagtigt papir. Flot og enkel forside. Indeni finder man både spændende fotos og illustrationer af forskellige kunstnere, der ofte står et mindre eller større stykke om. Derudover er det også lidt artikler omhandlede grafisk stof. Ret utraditionelt kører de mange af de lange tekster kun i en spalte, men jeg synes det fungerer. Sidst men ikke mindst, lugter det også ret godt!
It´s nice That er faktisk også en blog, som jeg meget gerne vil anbefale.

(Billeder: foammagazine.nl, fukt.de, itsnicethat.com/)

Ingen kommentarer: