fredag den 18. juni 2010

Kun kindkys fra nu af!

Af og til rammer tanken mig, at jeg er lidt mere uheldig end "almindelige" mennesker. Igår fik vi sommerferie og idag fik jeg konstateret kyssesyge - arrgh - hvilken røvsyg sommer jeg får. Håber bare det går hurtigt over igen, sjovt er det ikke.

Noget jeg kan muntre mig med her fra sofaen og også må indrømme jeg glæder mig lidt til, er det kongelige svenske bryllup imorgen :) Skal sidde og labbe det i mig hele dagen! (Ser optakt lige nu, må gerne, jeg er syg). Håber Ulla Terkelsen kommenterer imorgen, men hun er vel i Sydafrika i øjeblikket? Er jeg forresten den eneste der synes, der er noget ret lusket over ham Daniel Westling? Det er det ansigt og de briller jeg synes får ham til at se lidt lumsk ud, men håber vil vil være en sød og reel prinsemand.


(Billede: google.com)

4 kommentarer:

Dyveke sagde ...

Der er totalt noget lusket over ham!! Jeg venter nærmest bare på skandalerne... Men lad os nu se, det kan jo være at det bare er et look :)

~Sine~ sagde ...

Hehe, er glad for jeg ikke er den eneste der har fået den "vibe". Synes også stadig der er et eller andet lumsk over Joachims Marie Cavalier, men hun har dog ikke trådt i spinaten endnu :)

Anonym sagde ...

Clark Kent at day, Superman at night

/ K

~Sine~ sagde ...

Man kan da kun håbe!