fredag den 3. juni 2011

Krølle Bølle

Idag har min søster og jeg bestilt sommerferiebilletter til Bornholm og jeg glæder mig! DSB har billetter fra Kbh. til Rønne helt ned til 99,- pr. person inklusiv færge, nice price. Men sig endelig til hvis I har nogle Bornholmeranbefalinger, gerne lidt udover det sædvanlige.

8 kommentarer:

Nanna sagde ...

Bornholm er det mest fantastiske sted..
Men Allinge er en rigtig hyggelig by, med en havn og nogle gode cafeer, kan klart anbefales. Også en gå tur ud i klipperne :D

God tur..

Tjek gerne min nye og første blog, måske ikke så god endnu, men den er et kig værd: http://muqolii.blogspot.com/

~Sine~ sagde ...

Tak for tips ;)

Shopping-girl. sagde ...

Det lyder måske lidt barnligt, men selv om man er voksen, så kan bamser være super søde!
Men der er noget der hedder "bamsehuset" på Bornholm, hun laver de sødeste bamser, mine er så bare pynte bamser, men de er utrolig søde, men der er også lidt andre ting. Hvis man bare vil have en slap af dag, så kan man hurtig tage derind. Men tror man kan finde adressen på google. :)
Ellers har de også et sted, hvor man kan komme ind og se papegøjer og gå frit imellem en masse flotte sommerfugle, det var ihvertfald en god oplevelse for os! :D

elskershopping.blogspot.com

~Sine~ sagde ...

Det er næsten ikke noget der er for barnligt til mig ;) Tak for info!

Anonym sagde ...

Det' den dejligste ferieø

~Sine~ sagde ...

"I hope so" ;)

Krølle-Borra sagde ...

Altså nu har jeg jo en kæreste der er fra Bornholm, så du spørg bare hvis der er noget du vil vide. Jeg har også en turen går til med notater fra min ferie der sidste år. Lover dig for jeg havde en fantastisk ferie.

~Sine~ sagde ...

Fedt krølle borra. Jamen vi vil i hvertfald gerne på genbrugs/loppemarkeds rundfart, så hvis det er noget I kan være behjælpelige med måske??