mandag den 26. marts 2012

FILM jeg har set på det sidste #2

A DANGEROUS METHOD (2011)


LEAP YEAR (2010)


CEDAR RAPIDS (2011)


SHORTBUS (2006)


GIGANTIC (2008)


Denne gang en meget blandet samling af film, mere eller mere mindre værd at se.

"A DANGEROUS METHOD" vil jeg gerne anbefale. Den handler om Sigmund Freud, Carl Jung og psykoanalysens fødsel. Jeg tror, det vil være en god idé at være i det mere alvorlige hjørne, hvis man skal se den.

"LEAP YEAR" ville jeg se i anledningen af, at vi i år havde 29 dage i Februar. Efter 10 min. var jeg ved at slukke, da den virkede for forudsigelig og sukkersød, men jeg gav den en ekstra chance og fortrød det ikke. Det er en sød historie, hvor alt hvad der kan gå galt går galt. Den uspiller sig i den irske flotte natur og den ene hovedperson spillet af Matthew Goode er også ganske fin at se på.

"CEDAR RAPIDS" burde jeg derimod have slukket for. Jeg ville se den pga. Ed Helms (Andy Bernard fra the Office) i denne omgang har det dog ikke været en god taktik for mig, at vælge film udfra skuespillere. Filmen udspiller sig på en kongres for forsikringsfolk. Den starter egentlig meget godt ud med en forsikringsmand der har startet et lidt for moderligt forhold til sin gamle folkeskolelærerinde, men derefter bliver den bare plat og ikke sjov.

"SHORTBUS" er en meget speciel film, med meget sex, der er ingen censur, ALT er tilladt. Først var jeg her også ved at slukke, men fortrød så bestemt heller ikke at jeg hang ved. Filmen er rigtig fin og sød faktisk. Man følger forskellige spændende karakterer i et undergrundsmiljø i N.Y., hvor mange alvorlige emner bliver taget op. Derudover har filmen et skønt soundtrack.

"GIGANTIC" havde jeg valgt pga. skuespillerne Zooy Deschanel og Zach Galifianakis. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til den. Historien handler i korte træk om en ung single fyr, hvis største ønske er at adoptere et kinesisk barn, et rigtig fint udgangspunkt egentlig og der var da også nogle ting deri, jeg synes ret godt om, men så var der så mange løse ender, at jeg ved slutningen blev helt irriteret. Bl.a. var der en gennemgående ret væsentlig ting, man aldrig fik noget som helst svar på.

Ingen kommentarer: