tirsdag den 18. marts 2008

Påskebio

Min søster har været på påskeferie her hos mig de sidste par dage. Vi har hygget os med blandt andet to bioture, og vil her anmelde filmene med et seks-stjerne-system-:ø)

Dansen
Dansk drama

Stjerner: ** (Vi var lidt skuffede over denne film. Den omhandler en ung kvinde der forelsker sig i en voldtægtsforbryder. Vi syntes historien var lidt tynd og ikke hang ordentligt sammen og særligt slutningen var vi ikke vilde med. Anders W Berthelsen, mente vi ikke, spillede helt overbevisende, til gengæld spillede Trine Dyrholm godt. Vi giver filmen to ud af seks stjerner)

To verdener
Dansk drama

Stjerner: ***** (Denne film var rigtig god og anderledes. Den tog udgangspunkt i en ung piges liv med Jehovas Vidner. Skuespillet deri var gennemgående godt, og især hovedrolleindehaveren Rosalinde Mynster og hendes filmkæreste Johan Philip Asbæk spillede så man blev revet med. Der var både drama på kærligheds og familefronten. Det er en film med "noget på hjerte", som man tænker over bagefter. To verdener får hele fem ud af seks stjerner.)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tja, jeg er ikke helt uenig med din bedømmelse, men man kan også sige det sådan her:

"Dansen" er lidt ligesom en frankfurter, der er sprukket og, som er tabt på gulvet.
Mens "To Verdner" er mere som en Beefdog, med rå løg og remo, som er ved at blive spist af en rød pingvin. Bare lige så vi er sikker på, at alle er med.

Anonym sagde ...

NÅRH! Sådan! Ja, jeg må tilstå, at den anden bedømmelse også forvirrede mig en smule, men nu forstår jeg.