lørdag den 24. juli 2010

Genner Gif

Så er der én, der havde fået smag for det gif halløj.. Idag besluttede jeg mig for at tage på udflugt til en mindre nærliggende by og tjekke deres genbrugsbutikker ud. Ikke nogen dum idé! Jeg kom hjem med et Sødahl krus passende til min grønne samling, en rulle 70´er tapet med fint mønster, to hårsløjfer, et par sailorsko, der ser næsten ubrugte ud og så tilsidst en fin småblomstret jakke fra h&m, som jeg endda har været på udkig efter. 95,- blev det kun alt i alt + 34,- til busbilletten (jeg nåede frem og tilbage på den samme - katjiiing :))
Photobucket

(Gif: private billeder)

6 kommentarer:

[Spitzenklasse] sagde ...

cool. Provins-genbrug er bare det bedste.

~Sine~ sagde ...

Du har helt ret! Min eneste problem med det er, det er som om jeg glemmer der alligevel går en del penge til, selvom det er genbrug kan det jo godt løbe op i længden :)

[Spitzenklasse] sagde ...

Mit problem er snarere, at jeg får købt en del ting, som jeg i virkeligheden ikke har brug for... eller har plads til :-)

~Sine~ sagde ...

Ja, den med pladsen er den typiske. Da jeg kom hjem fra ferie, var jeg så heldig, der var blevet placeret en tøjcontaner lige ved min lejlighed, så har idag sorteret i det gamle, så der kunne blive plads til det nye "gamle" ;)

[Spitzenklasse] sagde ...

Sjovt, jeg er netop i gang med det projekt - både at smide ud og tage billeder til annoncer på trendsales med det bedste af det.

~Sine~ sagde ...

Det er aldrig dumt med sådan en gang udrydning!