lørdag den 24. juli 2010

Jumse

Må jeg idag anbefale en ret kraftigt inspireret af denne opskrift. Det er frisk pasta med reje/grøntsagssovs og den er nem, lækker og hurtig.

Til 1 portion brugte jeg:

Karry, salt, peber
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
1 grøn peber
ca. 10 (små) cocktail tomater
en håndfuld friske basilikum blade
1 stk. creme fine
1 halv (lille) pose rejer
et skvæt citronsaft
en håndfuld revet cheddar

Svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt de skiveskårne gulerødder, lad det simre lidt. Tilsæt derefter tomater og peber og lad det stå lidt mere. Tilsæt nu creme fine og hakket basilikum blade og lad det koge sammen, ikke voldsomt længe. Til slut puttes rejerne i retten og gennemvarmes. Kog den friske pasta som angivet på pakken og held sovsen over. Serveres med citronsaft og chedder til.

(Billede: privat)

Ingen kommentarer: