søndag den 14. november 2010

Smid lige en rabatkode op!

Jeg er så småt kommet frem til den konklusion at mine fine vinterjakke fra sidste år simpelthen blir´ for kold til vinter. Og da jeg sikkert skal cykle en del rundt i Københavns gader i kulden, synes jeg også det er lidt mere iorden at smide lidt penge efter en varmere jakke. Her er hvad jeg har kigget på.

Den første er nok favoritten, den ser super dejlig varm og praktisk ud. håber dog man kan tage pelsen af. Nr. to synes jeg er rigtig fin, men tror dog det er en efterårsjakke. Den næste er også ret fin, men her er jeg i tvivl om stoffet er shiny, det er jeg ikke interesseret i. Den sidste er elegant og 75% uld, men tror alligevel sådan noget bamsefoer varmer mere. Hvad er jeres erfaring? Alle jakkerne er fra Asos og koster under 700,-
(Billder: asos.com)

3 kommentarer:

Henriette sagde ...

Den dér jakke i midten har jeg fra Asos Curve og det ER en overgangsjakke, som er dejlig, men ja, slet ikke varm. Mht. rabatkode ved jeg at der har været en ASOSFHM i omløb, foruden GRAZIANOV, men de er måske nok udløbne (?) nu.

~Sine~ sagde ...

Tusind tak for svaret og koderne, vil lige prøve dem af ;)

Henriette sagde ...

Hvis den/de ikke virker, er der disse, som måske virker (-10%):
DELAYED15101 eller
SWSLDELNOV101

Jeg er helt pjattet med sådanne koder og ved hvordan man ønsker sig at man får lidt hjælp når man lige netop har brug for den!