onsdag den 29. december 2010

Udsalgsspejder

Gjorde igår lidt af et kup, hvis jeg selv skal sige det. Fandt i Vero Moda de fineste højtaljede shorts, som I ser her, sat ned til 115,-




(Billeder: asos.com)

tirsdag den 28. december 2010

Indianer

Jeg kan godt li´ udsalg, jeg kan godt li´ Monki og jeg kan også godt li´ bodystockings.

(Billede: monkigirl.se)

mandag den 27. december 2010

**Glædelig jul**


(Foto: Birte Hjort)

torsdag den 16. december 2010

Nyt år --* #2

Aftenens outfit - Ialt: 490,50 kr.





Hat - Urban outfitters, Kjole - Vero Moda, Ring - Etsy, Stiletter - H&M.

onsdag den 15. december 2010

Walking in a Winter Wonderland

Truttelut, så var der lige 50% på alt julegøjl i den lokale genbrug.


(Billede: privat)

tirsdag den 14. december 2010

I wonder

Jeg kan ikke helt bedømme om det her circle scarf fra Gina Tricot vil se ret fedt ud eller bare ligne en kæmpe scrunchie om halsen..

( Billede: ginatricot.com)

torsdag den 9. december 2010

Surhed

Uj, jeg er faldet over en fin lille webshop idag, navnet er Finestimaginary. De sælger smykker, t-shirts og lidt andre blandede godter, så som prints og notesbøger. Udvalget er ikke stort, men synes smykkerne er ret søde og anderledes. Her er mine to favoritkæder.



(Billeder: finestimaginary.com)

onsdag den 8. december 2010

Mysteriet løst

På det sidste, har en del kunstnere, jeg holder af, produceret julesange på stribe. Først Figurines, så The Kissaway Trail og idag ser jeg Teitur synge Happy Christmas. Det har undret mig rimelig meget, det hele lige kom oveni hinanden, men nu ved jeg hvorfor.. Sangene stammer alle fra den nye julecd af navnet Fra Danske Hjerter. Rimelig tacky titel synes jeg, men musikken tegner ret godt. Nikolaj Nørlund har samlet flokken der spiller på pladen, han optræder også selv på et nummer. Hvorfor han har valgt at invitere The Fireflies fra x-factor, skal I så ikke spørge mig om, men har dog ikke har hørt deres bidrag, så skal ikke kunne sige noget om det. Foruden de nævnte artister, optræder b.la. også Peter Sommer, The Blue Van og Fallulah.

Her er hvad jeg har kunner opstøve af numre - enjoy!


Fallulah - Carol of the bells


The Kissaway Trail - Last Christmas

Nikolaj Nørlund/Giana Factory - En helt fantastisk jul








tirsdag den 7. december 2010

Indkøbt

Jeg er sløj idag og hjemme fra praktikken, derfor har jeg tid til alle de her indlæg :) Men ville lige vise, hvad jeg for nylig har investeret i hos Asos. En dejlig varm jakke, der sidder godt. Dog er jeg ikke helt vild med pelskraven, men beholder den på lidt endnu, ved ikke om jeg tør forsøge mig med at fjerne den. Jeg købte også den fine cardigan, kan rigtig godt li´ farven, den er i 100% bomuld og så er der huller til tommeltotterne! derudover købte jeg to toppe. Den ene har jeg vasket idag ved 30 grader, den kunne tåle 40 endda, men nu er den gået fuldstændig ud af facon - for dårligt.



(Billeder: asos.com)

Hansel from Basel

"Lapper" på albuerne er meget fremme for tiden og jeg synes det er ret flot, men se lige hvad jeg idag stødte på - lapper til knæene. Er de ikke fine!
Disse kneepad tights, som de kaldes, er af mærket Hansel from Basel (fedt navn!). På deres egen webshop er de udsolgt, hos Urban Outfitters har de de grå tilbage til £15 og her kan du, så vidt jeg kan se, få dem til til $42 i ocean, black, charcoal og oatmeal, men siden er amerikansk, så man ved aldrig mht. told. Men jeg er ihvertfald ret vild med dem! Desværre ikke nær så meget de grå, som er nemmest at få fingrene i.




(Billeder: hanselfrombasel.com)

Nyt år --*

Sidste år sammensatte jeg her på bloggen forskellige nytårs-sæt, der højst måtte koste 500,- Det var egentlig meget sjovt, så gentager lige mig selv :>

IALT -> 484 kr.






Hårsløjfer i metallic - Missselfridge £6,50 pr. styk, Kjole - Urban Outfitters £9.99, Halskæde - Asos £7, Tights - Asos £10, Sko - Asos £ 15.

mandag den 6. december 2010

This little light of mine

Jeg synes jeg har lidt travl for tiden med ny bopæl, praktikplads, finden rundt i storbyen og det hele. Men her er noget jeg altid har tid til - genbrugshunt. Manglede en arbejdslampe og fandt på CountryCollection denne fine Luxo arkitektlampe. Sælgeren boede ikke langt væk, så jeg slap for porto.



(Billede: countrycollection.dk)

onsdag den 1. december 2010

Asos 60s Swing Coat

Er den ikke fin? Find den her til 880,- men husk der er 20% på Asos mærket for tiden!



(Billeder: asos.com)