lørdag den 31. december 2011

Hvad har du gang i?

Finder pladser til mine genbrugsfund og laver nytårsnegle.




(Billeder: privat)

fredag den 30. december 2011

*Godt*Nytår*

Uhlala, nu er det snart nytår og inden længe drager jeg hjem til Amager. Jeg skal tilbringe årsskiftet i Kbh. med veninder, boom boom pow --* Her er lidt inspiration til mit outfit plus et par sneak peaks af det.





(Billeder: google.com, asos.com)

onsdag den 28. december 2011

Så kommer de sidste kups jeg har fået gjort mig i det Nordjyske, nogle af dem så sent som idag, alle tingene er fra AVV Hjørring.

For noget tid tilbage, fandt jeg også i Nordjylland en kop magen til koppen til venstre nedenfor. Her i ferien har jeg over 2 gange været så heldig at finde 3 mere i serien, kun til 13 kr. ialt.


Vase i stil med disse glas jeg tidligere har blogget om, muligvis også fra Holmegaard? Synes den er rigtig flot, også uden blomster i, så selvom den kostede mig 40 kroner, kunne jeg godt få dem op af lommen.


Jeg har intet fad derhjemme, så da jeg for anden gang gik forbi det her fine orange fra Grindley, kunne jeg ikke lade det stå, 25 kr. kostede det.


Den sidste ting er en sød lille juledåse, min mor virkede så begejstret for den, at hun får den i fødselsdagsgave i overmorgen, så håber ikke hun følger med her ;)


Udover alle godterne her, har jeg også købt en hæklet rund juledug + to bøger til min mor og søster.

(Billeder: private)

Brugt er smukt # 9

Totally Minnie kop :) (husker ikke hvor jeg købte den)



Lampe til min gang, 25 kr. hos AVV Hjørring.



Det meste af mit julepynt gik til under regnskyldet i sommers, så har været på udkig efter nyt. Her juletræ fra AVV Hjørring + juletromme fra Folkekirkens Nødhjælp Hjørring.



Kitsch skinnende due (husker heller ikke hvor jeg fandt dette pragteksemplar:))


(Billeder: privat)

Brugt er smukt # 8

Vendsyssel er et genbrugsmekka, ingen tvivl om det! Og jeg kan tydeligvis ikke håndtere at være her mange dage af gangen.. I de næste indlæg vil jeg vise hvilke skatte jeg snart skal have med mig til Amager.

Hæklebog, Blå Kors Hjørring.



Grøn/hvid smalstribet bælte, bogstavplade + rød halskæde fra Blå Kors Hjørring.



Fine bøjler også fra Blå Kors Hjørring, fik dem alle til 8 kr, den ene med "god jul & godt nytår" på.



Småblomstret pude fra Y's Men's Clubs Genbrugsbutik i Sindal, tvivler dog lidt på jeg får lov at tage den med mig.



(Billeder: privat)

søndag den 18. december 2011

Koncerter jeg gerne vil til i 2012 (so far)

(Klik på kunstneren og få et lyt med)

Kaizers Orchestra
26 Januar - Store Vega

Jonathan Johansson
10 Februar, Koncertkirken

First Aid Kit
11 Februar, Lille Vega

Clap Your Hands Say Yeah
12 Februar, Bremen Teater

Sleep Party People
23 Februar, Zoologisk Museum!

Active Child
5 Marts, Lille Vega

Damien Jurado w/full band + Tom Brosseau
6 Marts, Loppen

Tindersticks
10 Marts, Koncerthuset

Analogik
17 Marts, Lille Vega

Mikael Simpson & Sølvstorm
, special guest: Ulige Numre
30 Marts
, Store Vega

Rufus Wainwright and band
23 April, Falconer Salen

Choir of Young Believers
27 April, Store Vega

Coldplay
28 August, Parken

Juleideer # 7

Endnu en ting fra min personlige ønskeliste, lygtehus fra Anna Carin Dahl. Jeg synes det ser flot ud man ser mønstret på bagsiden og skimter det igennem på forsiden, jeg ønsker mig lygtehuset i svampe edition. Køb dem bl.a her til 250,- pr. stk.

fredag den 16. december 2011

Fröhliches weihnacht

På den fine blog Golden Ghetto faldt jeg den anden dag over et indlæg, hvor der var pyntet op med en juleplade. Jeg har i forvejen et par LP'er stående fremme pga. deres flotte cover, synes det var en sjov juleidé og smuttede derfor i den lokale genbrug og se hvad jeg bl.a. kom hjem med.



(Billeder: privat)

Soupilicious

Det ser måske ikke super lækkert ud, men det smager virkelig godt! Derfor vil jeg gerne dele opskriften med jer. Hvis man ikke kan li' koriander, tror jeg dog det smager virkelig dårligt :)

Opskriften har jeg fundet på Arla her og faktisk bare fulgt til punkt og prikke. Det er en kyllingesuppe m. ris, bladselleri, porrer, gulerødder, champignon og koriander, uhmm.


(Foto: privat)

Sisterhood

Jeg var et smut forbi Søstrene Grenes igår, da jeg skulle se nærmere på deres markeringstape, udover dét i 3 neonagtige farver (det er rigtig fint, men lugter virkelig dårligt?!), skulle jeg prøve Celestial Chai i kokosversionen (da jeg engang har fået den bedste kokoschai ever hos Tante T) og så røg der også en pakke småmønstrede servietter til mindre takkerkener med hjemad.


(Foto: privat)

torsdag den 15. december 2011

Vil I se min adventskrans?


(Foto: privat)

Juleideer # 6

Sød idé til personen der har alt. En spaghettimåler så du kan se hvor meget der går pr. person, dog synes jeg ikke helt det stemmer med der kan være lidt mere i damen end manden ;) Find den her.

Red'n orange

Asos har idag lagt collagen her ud på deres facebookprofil. Grundet et uimodståeligt tilbud, bestilte jeg den anden dag en af tingene derpå, kan I gætte hvilken?


tirsdag den 13. december 2011

Juleideer # 5

Endnu en ting fra min liste - et sleeve. Jeg har ledt med lys og lygte efter et (se her og her), der ikke var for kedeligt og samtidig ikke for dyrt og så fandt jeg dem her fra Alkr. Synes de er ret flotte, favoritterne er "Deep Sea disco" og "Sandstorm". Prisen kan I se, find dem her.




(Billeder: e-tasker.dk)

mandag den 12. december 2011

Derfor

Anbefaling fra ugens Netto-katalog. Jeg har tidligere købt denne chai the i Søstrene Grene og kan sige, den er meget lækker. Er du frisk på at spice theen op, har jeg fundet den her opskrift fra Sofie, som ser ret interessant ud.

Juleideer # 4

Nu spammer jeg bare med mine juleønsker, men måske I får nogle gaveideer ud af det, hvem ved :) Den her nøglesky synes jeg er super fin. Skjulte magneter under neden holder styr på dine nøgler for dig, sød idé. Køb den her til omkring 210,- inkl. porto.




(Billede: dshott.bigcartel.com)

søndag den 11. december 2011

Juleideer # 3

Her er en julegaveidé, som befinder sig på min egen ønskeliste. Selvom jeg bestemt ikke har grønne fingre, har jeg alligevel manglet en vandkande. Jeg var på udkig efter én der ikke var for voldsom og samtidig gerne lidt sjov, så da jeg fandt den her fætter, der både pynter og kan fungere som bogstøtte, blev jeg rigtig glad. Min favorit er i postkasserød men den fås også i hvid, limegrøn, pink og frisk gul. Kanden går under navnet Bloccon, er design fra I.D.E.A., koster 115,- og forhandles bl.a. her.

mandag den 5. december 2011

Juleideer # 2

Det her er ikke en ting jeg umiddelbart selv ville have i mit hjem, men jeg synes den er rigtig fin og ret smart også. Det er en vandkaraffel fra Menu designet af Pil Bredahl. Låget åbner automatisk når man hælder, den holder insekter og hvad der ellers kunne komme i ude, mens den holder isterninger, citronskiver og hvad man ellers kunne finde på at komme i inde - smart no?
Så vidt jeg kan se, fås karaflen i 0,8 l og 1,3 l med henholdsvis sort- og sølvlåg og så vidt jeg kan se koster den mindste omkring 350,- og den store omkring 500,-.



(Billeder: menu.as)

Juleideer

Jeg vil gerne vise lidt ideer til juelgaveindkøbene. Alle ting er nogle jeg selv har fået i gave eller købt og været rigtig glad for.

1.Vandtæt badeand med radio og termometer. Fås til 149,- her.


2. Dekorativt og praktisk opvaskestativ til 79,- fra Ikea. Kan se de har udskiftet zinkbakken siden jeg har fået min. Men fin er den stadig, synes jeg.

3. Fine 70'er inspirerede håndklæder fra Housedoctor. Den lyse model 50x100 fås her til kun 39,-