mandag den 21. april 2008

Læsestof?

Jeg kan egentlig rigtig godt lide at læse (når det ikke drejer sig om lektier), men har altid svært ved at tage mig sammen til at finde gode bøger.
Så jeg får stort set kun læst Harry Potter, men det er jo også et overstået kapitel med ham nu - bogstaveligt talt :-)
Vil derfor høre om I ikke har nogle gode anbefalinger indenfor spændende læsestof?

10 kommentarer:

Kirsten Olesen sagde ...

Hej hej. Jeg elsker alt af John Grisham, men det er nok ikke noget for dig... Hvad med den der serie af Jean Auel? Kan huske hvad et par af bindene hedder: Rejsen over stepperne og Jordens børn. Jeg har ikke selv læst dem, ville aldrig få mig kæmpet i gennem dem, og de ville nok heller ikke interessere mig. Men måske er de noget for dig? Jeg har hørt, de skulle være rigtig gode.
Og ellers er der ham der Stig Larson, som alle er så vilde med.
Hyg dig

~Sine~ sagde ...

Hejsan - tak for det, altid godt med feedback :) Tror heller ik´ Grisham vil være noget, hvis det er "ham" fra Interrail. men vil da lige tjekke de andre to forfattere ud.
Hyg dig os´

Anonym sagde ...

biografier med KENDTE mennsker/dyr, fx. lassie eller stil rossen

Anonym sagde ...

et lille leksikon i ny og næ, er altid dejligt at tærpe igennem

Anonym sagde ...

Hej Snudebille, min favorit er tegeneserier, det burde du overveje. Der er fine tegninger, og så opdager folk jo heller ikke, at du ikke kan læse.

Anonym sagde ...

Hej Snudebille (fortsat). Ups, var det hemmeligt, at du kun læser pixibøger?

Anonym sagde ...

EJ! UPS!

~Sine~ sagde ...

Åh nej, snullebillen er knust. Meningen med dette indlæg var at folk ikke måtte opdage min manglende læseevne.. Men skidt, kan du anbefale gode pixibøger?

Janne sagde ...

Hej Sine jeg har læst de fleste af den serie som Krestine anbefalder, Skal til at læse den sidste i serien og det har nu snart taget mig 6 måneder at nå her til!! De er alle rigtig gode og spændene, men det er en laaaang serie! Jeg syns du skulle overveje at kaste dig over Eragon triologien! Jeg har læst 1eren og 2eren og de er fede!! Du kan låne dem af mig hvis det er.
Knus

~Sine~ sagde ...

Hello. Det er nu Kirsten der anbefaler :> Men jeg vil gerne prøve at låne sådan en bog af dig, selvom jeg syns filmen så mystisk ud.. knus