tirsdag den 9. juni 2009

Eksamensræs

Puhaa endelig har jeg fået afleveret eksamen. Vi har haft en uge til at lave den, og jeg har haft ret travlt. Nu har vi heldigvis noget tid til at slappe helt af inden opgaven skal forsvares.
I korte træk, gik eksamenen ud på at lave en visuel identitet til et fiktivt brunch-udbringningsfirma ved navn Brinch.
Her er et udpluk af mit arbejde.. (klik på billederne og forstør)


6 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Det ser sgu' godt ud må jeg sige fra en helt professionel vinkel. Jeg kan godt lide ordspillet - der er synergi. Og jeg kan også godt lide det minimalistiske layout. Annoncerne er let tilgængelige og nemme at afkode og udfra looket synes jeg de henvender sig meget til et mainstream Danmark - uden at det på nogen måde skal have en negativ klang : )

~Sine~ sagde ...

Mange tak! Det er altid rart at høre hvad folk "udefra" synes om ens arbejde og især en fra branchen :)

Jeg har siddet med det så længe, jeg havde stirret mig helt blind på det, men er nu også godt tilfreds med udfaldet.

Alex Klein sagde ...

Føj for en fee' idé til sådan en tømmermænds ramt søndag morgen!! Ikke at jeg på nogen måde kan udtale mig om den slags, men syns nu også det er rigtig fint det du har fået lavet dig der!

~Sine~ sagde ...

Hvor er du sød - tak Alex :) Ja sådan en bestillingsbrunch ville ikke være at fornægte!!

Anne sagde ...

Hvor er det dog blevet godt Sine! Det hele hænger super godt sammen og det ser virkelig perfekt ud rent visuelt. En 12'er fra Aalborg! Hvordan kom underlogoerne til at se ud btw?

~Sine~ sagde ...

Åh tak - og mange tak for din hjælp undervejs! Underlogoerne kan du se på hjemmesiden og annoncerne. Den samme font bare i et andet snit og anden farve.