tirsdag den 23. juni 2009

Primark?

stylefinder har jeg fundet disse rigtig fine og billige sommersager fra Primark. Men sidder nu med spørgsmålene: hvorfor kan jeg ikke finde Primark på nettet? Har de hverken webshop eller hjemmeside? Er det bare et brand der sælges i udvalgte butikker? Og i så fald, hvilke? Håber nogen af jer derude kan hjælpe mig :)


(Billeder: www.stylefinder.com)

5 kommentarer:

~Sine~ sagde ...

Okay, tak for svaret :)

Modedullen sagde ...

Hej

Vil bar lige supplere Tinas info: Primark er en superbillig kæde, der findes i HELE England. De sælger både dame-, herre og børnetøj til latterligt lave priser. Kvaliteten er selvfølgelig også derefter (læs: en del polyester - på den kedelige måde - særlig i dametøjet). Men udvalget er stort. Og nej, man kan ikke få Primark på nettet. Men den har ikke en onlineshop. Læs mere på www.primark.co.uk

Mvh
Mette
(hyppig gæst i UK!)

~Sine~ sagde ...

Tusind tak - så fik jeg stillet min spørgelyst. Måske heller ikke så fedt, hvis kvaliteten er rimelig dårlig. Men det er da lige et kig værd, hvis jeg kommer til UK.

- Sine

Anne sagde ...

Var i Primark da jeg var i London her i maj. Ærgeligt de ikke satser webshop! Det var virkelig latterligt billigt - meget grimt, men små skatter indimellem :P Jeg endte hvertfald med nogle par ballerinas til 3 pund pr par (!), et par små tasker, en tunika, maaange herreskjorter til kæresten (og mig!) og en del accessories... :) Slet ikke dumt.

~Sine~ sagde ...

Nå okay, det lyder da ret sejt! og billigt ikke mindst!! :) Ja, så burde de da satse på webshop. Glæder mig til at se dine ting.