torsdag den 7. januar 2010

Anbefaling

Tror jeg har anbefalet denne side før, men vil lige gøre det igen. Den hedder Strawberrynet og sælger alverdens skønhedsprodukter. Jeg køber redken produkter til mit krøllede hår på siden, som jeg er rigtig glad for. Denne gang løb jeg ind i et super godt tilbud med både loyalitets- og juleagtigrabat. For både shampoo og conditioner kom jeg kun af med 156,- Det gode ved siden er, der er fri fragt. Skulle man være uheldig at få told lagt oveni, refunderer de, bare du mailer dem bevis på tolden!

Til sammenligning kan jeg sige at shampooen alene på Shampooshoppen koster 157,50,- på tilbud og uden porto. Så det kan sagtens betale sig at slå et smut forbi Strawberrynet!


(Billeder: privat)

4 kommentarer:

maiken sagde ...

det er billigt :)

Jeg har også krøllet hår, er de gode for håret? :)

~Sine~ sagde ...

Ja, synes shampooen gør håret dejlig blødt. Conditionen er første gang jeg skal prøve :P

Anonym sagde ...

Jeg køber også derfra. Sidst en litter Redken Extreme, åhh så godt. Btw. Så Sender de vist de fleste ting fra Stockholm nu, så jeg tror ikke at behøver at tænke så meget på told mm.

Hvor fik/fandt du rabatter henne?

~Sine~ sagde ...

Det lyder super med tolden.. Loyalitetsrabatten ligger de automatisk oveni. Den anden rabat fik jeg tilsendt en mal om, da jeg har tilmeldt mig deres nyhedsbrevshalløj :)