torsdag den 21. januar 2010

Favorite friend

Sidder lige og ser lidt venner og så slår det mig der er en ting jeg aldrig bliver træt af at diskutere ved den serie.. hvem kan man bedst li´ og hvem kan bedst undværes? Derfor har jeg for sjov smidt en lille afstemning op, hvor du kan vælge din favorit - håber du vil lege med!


(Billede: google.com)

7 kommentarer:

Julie J. sagde ...

Jeg har stemt på Chandler :D

~Sine~ sagde ...

Han er slet heller ikke et dårligt valg :) Tror jeg vil sætte ham som nr. 3

Will Colbert sagde ...

Jeg vil stemme på Ross som den bedste i serien. Før i tiden syns jeg han var træls, men nu syns jeg hans humor sidder lige i skabet. Og så hele forholdet mellen Chandler og Joy er jo genialt. Holder hele serien oppe. Jeg syns Monica er den der bedst kunne undværes.

~Sine~ sagde ...

Kan kun give dig ret i Ross er nummer et! Han er så nørdet og jeg elsker det :) Til hvem der bedst kan undværes vil jeg dog sige Joey.

maja sagde ...

jeg er stemmer helt klart på Ross, han er totalt rejsning - ja rejsning, det nyeste slang.

~Sine~ sagde ...

Fedt, tror da lige jeg skal prøve udtrykket af i skole imorgen så :P

Anonym sagde ...

Maja for dælme da... Helt ærligt!! Total rejsning er bestemt ikke det "nye" udtryk. Det har været her længe, men det holder jo ikke. De fleste kigger bare mærkeligt på en når man siger det! Men det gør folk selvfølgelig næsten altid når jeg siger noget. Det nye er mere noget hen af 10fint. Det er det de unge bruger i dag.