fredag den 27. februar 2009

Rødkålssalat

Idag vil jeg gerne vise hvad jeg har brugt det meste af ugen på, nemlig rødkålssalat :-P Vi har i denne uge haft faget visualisering, hvor vi kunne vælge os ind på forskellige opgaver. Jeg valgte en opgave, der gik ud på, med kuglepen eller blyantstegning, at illustrere en madopskrift til en økologisk fiktiv kogebog. Her ser I resultatet.



(Billeder: privat)

torsdag den 26. februar 2009

Hvad kan man ønske mere..

Jeg elsker lilla og jeg elsker sko med t-rem, hvad kan man ønske mere? Dette par er fra Topshop og koster ca. 150,- De fås også i sort, rød og jadegrøn.
(Foto: www.topshop.com)

onsdag den 25. februar 2009

Kunstneri

Idag faldt jeg over noget rigtig fint kunst. Det er figurer lavet udelukkende af typografi af multimedie kunstneren og musikeren Marcus Fischer. Jeg syns det er cool han kan få så meget ud af tegn og bogstaver ved at bruge dem på en helt alternativ måde.



(Billeder: http://unrecnow.com/dust/?page_id=2)

tirsdag den 24. februar 2009

Second hand shopping

Idag vil jeg gerne anbefale webshoppen Retrosales. Her finder du en hel del vintagetøj, sko og accesories til rimelige priser. Butikken findes også fysisk i Kbh. Det er ikke alt tøjet der er lige spændende, men roder du siden godt igennem, kan der godt gøres nogle kup. Her er hvad jeg lige er faldet over af fede ting og sager.


(Foto: www.retrosales.dk redigeret i Photoshop)

Rigtig glædelig store pandekagedag

Idag er det officielt pandekagedag. I min madklub skal vi fejre det med 3-retters pandekage menu samt efterfølgende prøvesmagning af oldschool pandekager med forskelligt fyld - Uhmmmmm! Jeg tror jeg blir mæt iaften :-P

Tefal har i denne anledning i samarbejde med Callisto Festivalen arrangeret et sæbekasse-pandekageløb fra Skagen til Rådhuspladsen. Løbet startede d. 24 Januar, hvor nogle lokale spejdere bagte en pandekage der bliver kørt gennem hele landet i en sæbekassebil og ankommer til bestemmelsesstedet idag.

Skal du også have pandekager i aften er der her lidt inspiration:


Pancakes II: Pancakes for your face

mandag den 23. februar 2009

Paliet-genganger



For noget tid siden bloggede jeg om den her fede palietjakke ovenover, som jeg bød på på Ebay, men desværre tabte. Se så hvad jeg finder blandt Topshops nye varer idag - rimelig pudsigt sammentræf.. Jakken nedenunder koster ca. 722 kr.




(Foto: www.topshop.com)

søndag den 22. februar 2009

Spændende smykker

Da jeg flyttede til Haderslev, fik jeg alle mine yndlingssmykker væk, så går nu og mangler dem :-/ Men der er ikke andet for, end at ønske mig nogle nye. Smykker kan hurtigt blive for "pigede" til mig, jeg kan bedst li´ nogen der er lidt anderledes. Herunder har jeg fundet nogle der er super fine. Alle er fra bloggen I, Bejeweled.








(Foto http://ibejeweled.blogspot.com/)

lørdag den 21. februar 2009

Stor strik

lookbook er jeg faldet over de her to striksager. Jeg synes de ser rigtig fine og dejlig varme ud, nok mest tørklædet :) Men det ser ud som om man bare skal være i besiddelse af et par store strikkepinde og noget tykt garn, og så strikke derudaf, rimelig enkelt og rimeligt cool.




(Foto: www.lookbook.nu)

fredag den 20. februar 2009

Fastelavn er mit navn

I aften skal jeg til fastelavnsfest og her er hvad jeg skal være klædt ud som - Græskar. Jeg fandt kostumet sidste år i Aldi, det er til børn, men jeg binder ærmerne på ryggen, så går det lige at have det på. Man kan ikke så godt se det, men der er faktisk også en lille grøn hat med til outfittet :-P


(Foto privat)

torsdag den 19. februar 2009

Fashion for your home


Så er H&M´s boligkollektion klar på hjemmesiden. Jeg har tjekket den ud og overordnet vil jeg sige jeg ikke synes deres boligtekstiler er noget særligt. Dog er der et par ting, jeg synes er meget fine, her:

onsdag den 18. februar 2009

Sne over Sønderjylland

Idag sner det i Haderslev. Og det er lette, fine nærmest lidt eventyrlige fnug der daler ned - rigtig flot at sidde og se på.

Men jeg må indrømme kulden her i DK slet ikke er mig, og jeg GLÆDER mig til sommer og sol. Ikke mindst fordi jeg så ikke behøver være pakket ind i en masse tøj. Her er et bikinisæt i min yndlingsfarve fra H&M til 79,75,- pr del, der ville være god til sommer. Kunne også forestille mig toppen var fin under en hvid oversize t-shirt.

tirsdag den 17. februar 2009

Designerflaske

Stine Goya står nu ikke kun bag tøj og accesories, hun har udvidet sit repertoire med en vandflaske designet for Egekilde. Drikken indeholder kun naturlige ingredienser og har smag af granatæble og blåbær. Lyder spændende synes jeg. Den er i butikkerne i et begrænset antal fra midt i Marts.

Designet som sådan, er jeg ikke så vild med. Nu kan jeg ikke så godt se etiketten, men synes mønstret minder om slips og så kan jeg heller ikke se der er meget granatæble eller blåbær over den.


(Foto http://tendens-mag.dk/site/archives/stine-goya-x-egekilde.html)

mandag den 16. februar 2009

Tegnet t-shirt

Som jeg har skrevet tidligere, er jeg ikke så god til t-shirts med print. Her er der dog to i lidt samme "tegne-agtige" stil, som jeg rigtig godt kan li´. Især den nederste fordi den ser helt hjemmelavet ud, på den fede måde :-)


Fra Asos til 146,-


Fra Urban Outfitters til 250,-

søndag den 15. februar 2009

Laptop sleeve

Jeg kunne godt tænke mig lidt beskyttelse til min mac, da jeg ikke er så super god til at passe på den. På nettet har jeg surfet efter fede laptop sleeves og fundet disse varianter.

Blomstret sleeve fra Kitschkitchen.
Sleeves med udendørsmotiver hvor Sukie står bag. Fåes bla. her.


Humoristisk sleeve fra ThinkGeek.


Favoritten er helt klart sleevet her med fed grafik og lækre farver fra Arkitip til 60 $ designet af Steven Harrington - det står højt på min ønskeliste!

lørdag den 14. februar 2009

Valentins Dag

Som så mange andre, synes jeg også Skt. Valentins Dag er opreklameret und alles. I det hele taget giver romantik med lys, chokolade, blomster og oppustelige hjerter mig kvalme og angstsved. Og jeg synes ikke man behøver en særlig dag, for at vise sin kærlighed overfor hinanden.

Idag skal jeg dog selv på valentinsdate med to "gamle" veninder i Aalborg city. Vi har ikke været sammen alle tre rigtig længe, så det glæder jeg mig til.

Selvom jeg ikke er fan af dagen - vil jeg dog gerne ønske alle GLÆDELIG VALENTINS DAG og her vise et par ting, jeg trods min galde omkring romantik alligevel synes er meget søde.

Hjerteur fra Asos til 146,- Praktisk og fint med den lange kæde til.

Det her foto har jeg fundet på lookbook. Jeg studsede straks over det, og synes parret ser så fine ud sammen. De har også klædt sig på, sådan jeg tænkerne grænserne mellem mand og kvinde blir´ udvisket og når de holder hænderne mod hinanden går de ud i et.



fredag den 13. februar 2009

"Det er det ydre der tæller"

"Man skal ikke skue hunden på hårene" - men når det gælder emballage er det vel lige netop det vi alle gør. I næste uge skal vi undervises i emballage og jeg glæder mig. Synes det er et super spændende og bredt emne og noget jeg godt kunne forestille mig at arbejde med i fremtiden.



Jeg har her fundet et forholdsvis nyt eksempel på emballagedesign, som jeg synes er blevet meget vellykket. Jeg kan desværre ikke se hvilket firma der har designet det. I år er jeg flere gange faldet over det fine mønster rundt omkring, så måtte lige tjekke ud, hvad der lå bag. De første mælk af slagsen ovenfor kom i butikkerne juni sidste år.


Den økologiske landmand Chriss Hedeager er gået sammen med Super Best om at lancere brandet Hedeager der foruden øko-mælk også skal tælle oste, spegepølser og andet kødpålæg.


I en artikel om det nye brand og dets design står der "Brandingen er gennemført med et fælles nyt emballage-design for alle produkter, som skal høre til i den absolut øverste ende af kvalitets-skalaen."



Dette synes jeg designet lever rigtig godt op til. Det er klassisk, enkelt og stilrent. Fonten Georgia, som også ses i logoet ovenfor med de tre enkle figurer der viser hvad der foregår på gården, harmonerer godt med de andre elementer. Måske der er lidt for mange detaljer på trillebøren, men ellers kan jeg godt li´logoet og dets enkle stil. Det er en mælk der ser pæn ud på køkkenbordet og vækker tillid. Økologi er meget oppe i tiden, og dette er et design der rammer en bred målgruppe. Jeg tænker også lidt på en hyggelig frokost i et svensk landkøkken :) Se en mini designmanual her.

Designet til Naturmælk (et brand som Chriss Hedeager faktisk også står bag) passede fint til økomælk og dens målgruppe for år tilbage, men jeg synes Hedeager-designet rammer bedre her i 2009. Hvad synes du??

torsdag den 12. februar 2009

Vinterferie

Så har jeg lige ferie for en gangs skyld :-) Vi har kun været i skole to uger siden jul, men jeg skal ikke klage. Jeg drog igår en tur mod Vendsyssel for at besøge venner og familie, og nu sidder jeg og spiser morgenmad med min mutti, onkel, vores lumske kat og min mosters hund :-P

Her er en sød sang jeg har fundet og lige vil dele med jer - nyd den om I har ferie eller ej.

Noah and the whale - Five years time

onsdag den 11. februar 2009

Victorias Secret

Lookbook fandt jeg denne skønne kjole nedenunder. Jeg syns´ det er rigtig smart at brugerne skriver hvor tøjet er købt. Kjolen var købt i Victorias Secret.


Jeg fandt den på hjemmesiden, hvor den fås til 286 kr. Rimelig billigt vil jeg sige, men siden er amerikansk, så kommer der både porto og told oveni, er det nok en anden pris der er tale om. Har nogen af jer prøvet at bestille fra siden??


(Fotos www.lookbook.nu, www.victoriassecret.com)

tirsdag den 10. februar 2009

Sidste udkald


Total kitsch ja, men syns alligevel der er noget super fint over den. Den er så overdrevet den er fed. Den fåes hos Asos til 163,-
Apropos så er det idag sidste chance for at få den billige shipping med til kun 11,- fra webshoppen. Tror desværre ikke jeg har råd til noget, selvom det frister lidt for meget..

(foto www.asos.com)

mandag den 9. februar 2009

Monkigirl # 2

Så har min veninde været i Monki i Malmø og købt disse to fine ting med hjem. Uhh jeg glæder mig til at se dem. Da den svenske kurs er som så mange andre også er lav i øjeblikket, så jeg fik begge dele til 235 dkr.
Jeg vil bla. sætte bodyen sammen med min ternede nederdel og bruge den under jeans.

Jeg synes stoffet på den her top er super fint og sommeragtigt. Jeg forestiller mig den vil være fin til jeans, chinos og shorts med en let cardigan eller en lille vest over og nogle lange lidt rå kæder til.

(Fotos www.monkigirl.se)

New in

Jeg smuttede lige forbi Topshop idag, for at se på nye varer. Dette sommersæt er hvad jeg ville vælge derfra. Shorts 342 kr. - Top 171 kr.
(Fotos www.topshop.com redigeret i Photoshop)

lørdag den 7. februar 2009

Buksedragten

Jeg ved ikke om I lod mærke til Lina Rafn´s buksedragt i de første x-factor programmer. Men jeg så den, og syntes den var vildt fed. Igår i genbrug faldt jeg over en meget lignende dragt! Der er en anelse mindre puf i ærmerne og så "poser" den forneden ved benene, men ellers ligner den rigtig meget og så er den i pink. Den er ret vild men alligevel super sej. Tror dog det kræver en speciel anledning at iføre sig den.





Sådan ser den ud. Det er lidt svært at se de draperede ærmer. Den er en anelse stor, så håber at få hjælp i ferien til at sy den lidt ind foroven, så sku´ den være perfekt :-)



(fotos www.dr.dk)